A Gundel főz a Miniszterelnökség számára

Forrás: turizmus.com

 2019. január 07. 18:34

A Gundel étterem nyerte el a Miniszterelnökség hivatalos eseményeinek gasztronómiai kiszolgálására, valamint dolgozói számára munkahelyi étkeztetés biztosítására kiírt pályázatot.

A Várgondokság Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt a „Miniszterelnökség hivatalos eseményeinek gasztronómiai kiszolgálása, valamint dolgozói számára munkahelyi étkeztetés biztosítása” témájú pályázatot a Gundel étterem nyerte meg - erősítette meg értesülésünket a Gundel étterem marketing- és kommunikációs igazgatója, Angelus Barbara.

A Budai Várban, a Színház utcában található Karmelita Épületegyüttesben 2019 januárjától a Gundel étterem bérli a konyhát és a kiszolgálótereket. A Gundel által üzemeltetett menza biztosítja majd az ott dolgozók étkezését. A Karmelita Épületben szervezett hivatalos eseményeken a Gundel nyújtja a catering szolgáltatást.

A Karmelita kolostor egy 2015-ös felvételen, még a felújítás előtt

Fotó: wikipedia / Derzsi Elekes Andor

Az idén 125 éves Gundel Étterem büszke arra, hogy évtizedek óta a magyar gasztronómia meghatározó szereplője. Falai között megfordultak a hazai és nemzetközi kulturális, tudományos és politikai élet meghatározó szereplői. Felvételt nyert a Hungarikumok gyűjteményébe, és számos gasztronómiai elismeréssel rendelkezik.

Meggyőződésünk, hogy az előttünk álló új feladatunkat is a tőlünk megszokott színvonalon fogjuk teljesíteni a hétköznapokon és a protokolláris rendezvényeken is - közölte végezetül Angelus Barbara.

Kapcsolódó cikkek

Concierge Party a Gundelben

2018. november 27.