Az üzleti vendégek felé nyit a négycsillagos Hotel Memories

Forrás: turizmus.com

 2019. november 04. 17:04

A tavaly októberben nyílt szálloda, az RD Hotels tulajdonában álló Hotel Memories Budapest mostantól a rendezvények világa előtt is nyitva áll.

A Wesselényi utca elején álló 62 szobás, négycsillagos Hotel Memories 2018. október 4-én fogadta az első vendégét. Szolgáltatásai között található egy futópaddal, elliptikus trénerrel, szobakerékpárral, súlyokkal felszerelt fitneszszoba, infraszauna, és hamarosan elkezd működni a jacuzzi is.

Az izraeli befektetők tulajdonában álló szállodát az RD Hotel Kft. működteti, ugyanúgy, mint a Gozsdu Udvarban lévő Hotel Gozsdu Courtot és a Kazinczy utcában lévő Hotel Mika Dowtownt.

Szoba a Hotel Memoriesben

Fotó: Hotel Memories

Többnyire egyéni látogatók szállnak meg a hotelban, ami most az üzleti turisták felé is nyitna – ennek a folyamatnak az első lépése volt a konferenciatermek kialakítása.A belvárosi hotel október végén két egybenyitható, összesen 90 négyzetméteres teremmel, valamint egy kisebb, 35 négyzetméteres teremmel és egy hangulatos pincehelyiséggel gazdagította kínálatát. A termek felszereltek azokkal az eszközökkel, amelyek egy konferencia lebonyolításához szükségesek: van projektor, vetítővászon, hangosítás, mikrofonok, természetes fény.

A rendezvényhelyszín a RumbachSpace nevet kapta, ugyanis a tulajdonosok azt szeretnék, ha a jövőben önálló brandként is megállná a helyét a további bővítések során.

A Hotel Memories Budapest egyik új rendezvényterme

Fotó: Hotel Memories

Egyéb változások is várhatók a Hotel Memoriesben: a következő két-három hétben megnyílik a 80-100 fő ellátására képes konyha. Reggeliztetés eddig is volt a hotel –1. szintjén, újdonság az is, hogy ez a 40-50 fős helyiség már a rendezvényeken részt vevő üzleti vendégek rendelkezésére is áll.

Kapcsolódó cikkek

Időpontja van!

2019. október 08.