Bemutatkozott az Élmények Völgye

 2011. június 28. 17:51

Egy újonnan megalakult turisztikai egyesület, a dédestapolcsányi központú Élmények Völgye tartott bemutatkozó sajtótájékoztatót június 24-én. Az egyesületet 2010. novemberében hat település – Dédestapolcsány, Mályinka, Nekézseny, Nagyvisnyó, Tardona, Uppony – polgármestereinek, turisztikai szolgáltatóinak, szállásadóinak, pártoló tagjainak az összefogásával alapították.

A lázbérci víztározó partján tartott sajtótájékoztató témája „Ember és Természet Harmóniája” egyféle iránymutatást is jelent az egyesület jövőbeni terveihez. Demes László, az egyesület elnöke, valamint Csőgér Bálint alelnök beszámoltak az egyesület céljairól, terveiről, az együttműködés igényéről a különböző turisztikai szervezetekkel, egyesületekkel. A tájékoztatón részt vett a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője, az egri TDM elnöke valamint a Bükki Nemzeti Park igazgatója, a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága pedig segítségéről biztosította az egyesületet.
Az Élmények Völgye az Aggtelek-Lillafüred-Szilvásvárad alkotta háromszögben helyezkedik el, Szilvásváradtól alig 10 km-re. A festői szépségű térség látnivalóiról, az élménydús kikapcsolódási lehetőségekről a www.elmenyekvolgye.hu honlapon lehet tájékozódni.