Business és luxus Abu Dhabi új szállodájában

 2013. december 10. 17:03

A Rosewood Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek legújabb luxusszállodája, melynek megnyitója tradicionális formában zajlott, kinyitották az ajtókat, és jelképesen eldobták a kulcsokat, ezzel is mutatva, hogy már nyitva áll az ajtó a vendégek előtt - írta a Trendmagazin.hu.

A vízparti hotel a Sowwah téren található, ami igazán egyedülálló helyet biztosít az épületnek, hiszen a belváros, és a jövőben felépítendő üzleti épületek helyszíne között található.

 

A hotel 189 szobával, és több lakosztállyal rendelkezik, ezek stílusa pedig jól tükrözi a kortárs berendezést, a modern regionális művészeti alkotásokkal, és a hagyományos kiegészítőkkel kombinálva. Mindegyik szobában iPad alapú szoba navigációs rendszer található, 55"­-os síkképernyős tévével és médiacenterrel, Villeroy & Boch fürdőkáddal, és Pratesi Egyptian vászonpizsamával. Az első alkalommal ideérkező vendégeket bizonyára lenyűgözi majd a tetőtől talpig érő ablakrendszer, és a 24 órás prémium szobaszerviz is.

A hotelben 9 különböző étterem, és társalgó helyiség is található, köztük például az észak-­olaszországi stílusú és mediterrán hangulatú étterem nonstop nyitva tartással, a Spice Mela étterem, a Rejtett bár, mely egy barátságos társalgó széleskörű italválasztékkal, és a Glo, mely egy exkluzív nyitott tetejű bár.  (Trendmagazin)