Britek ismerkedtek a Danubius házaival

Forrás: turizmus.com

 2017. március 22. 13:57

Március 16-19. között a Lighthouse Travel és a Danubius Hotels Group szállodalánc szervezésében, a British Airways közreműködésével 4 napos tanulmányút keretében 11 tour operator látogatott az Egyesült Királyságból hazánkba.

A bejáró túra során a résztvevők megismerhették a Danubius házak nyújtotta szolgáltatásokat, illetve Budapest és környéke látnivalóit, különös tekintettel a leisure szempontból fontos attrakciókra és helyszínekre.

A külföldi utazásszervezőknek változatos gasztronómiai élményekben volt részük, hiszen a hagyományos magyar konyha vagy épp a francia-magyar fúziós konyha remekeit is lehetőségük nyílt megkóstolni. A különleges fogásokat egyrészt a Danubius Hotels Group lánc szállodáiban, másrészt pedig a Borssó Bistróban, az Első Pesti Rétesházban, a Gundel Étteremben és a visegrádi Reneszánsz Étteremben  szolgálták fel a résztvevőknek.

A meglátogatott helyszínek között voltak természetesen építészetünk és történelmünk büszkeségei, úgymint a Parlament, a Mátyás-templom, az Operaház, a tanulmányút résztvevői ugyanakkor végigsétálhattak Szentendre macskaköves utcáin, illetve a Duna-kanyar természeti szépségeit is megcsodálhatták a visegrádi Fellegvárból.

A csoportot a Danubius Hotels Group szállodalánc képviselői és a Lighthouse Travel munkatársai kísérték a tanulmányúton.