Cupcake-kóstolással várja partnereit az MBD-n a Rendezvenyhelyszinek.hu

Forrás: turizmus.com

 2021. november 05. 15:36

Tárgyalási időpontjai ugyan gyorsan elfogytak, Magyarország piacvezető online helyszín- és szolgáltatáskereső portálja egész nap várja potenciális partnereit a MICE Business Day-en. Az Élménytérben kialakított lounge-ukban a tárgyalások szüneteiben különleges, kézműves cupcake-ket lehet kóstolni.

Az elmúlt időszakban a helyszínkereső platformok szerepének felértékelődését tapasztalja Tatár György, a Rendezvenyhelyszinek.hu tulajdonos-ügyvezetője.

A portálokra az elmúlt hónapokban számos új lead esett be, ezek sok esetben vadonatúj ügyfeleket jelentenek számukra. A sikerben a Rendezvenyhelyszinek.hu vonzó, egyedi működési modellje is szerepet játszik: a minimális havidíjért cserébe, az összes, a kínálatban megjelenő rendezvényhelyszín közvetlenül kapja meg a lead-eket, amelyek megvalósulása után nem kell jutalékot fizetniük és egyéb rejtett költség sincs. Partnereik tehát minimális, kalkulálható költséggel célzottan nagy számú potenciális megrendelőt, rendezvényszervezőt és magánszemélyt tudnak általuk elérni.

Megkerülhetetlenségüket jelzi, hogy az új helyszínek mellett elmúlt hónapokban számos olyan ügyfél (szállodák, éttermek, rendezvényközpontok, catering szolgáltatók, technikai cégek vagy esküvői helyszínek) is visszakerült a kínálatukba, melyek tavaly tavasszal ugyan lemondták a megjelenést, de a piaci helyzet rendezése után igényt tartottak az újbóli hirdetésre.

A B2B workhopon a Rendezvenyhelyszinek.hu mellett a cégcsoport többi, a B2B fogyasztókra koncentráló márkája is megismerhető. Mint ismeretes, a Rendezveny.com, a CégesHelyszínek.hu, és a tavalyi évben akvirált Konferenciahotelek.hu a megszokott, jutalékos modellben működik, ugyanakkor az ezeken való megjelenés is kiemelt előnnyel jár, hiszen általuk 2400 potencális corporate ügyfél elérhető.

A cégcsoportnak ugyan mind a 12 tárgyalási időpontja gyorsan betelt, de csapatuk november 9-én az Élménytérben kialakított lounge-ukban egész napos tárgyalási lehetőséggel és különleges, kézműves cupcake-ekkel várja a potenciális partnereket.

Cupcake-ekkel várja partnereit a MICE Business Day-en a Rendezvenyhelyszinek.hu

Fotó: Rendezvenyhelyszinek.hu