Emeljük poharunkat…, illetve csészénket!

Forrás: turizmus.com

 2016. november 24. 14:24

Nemzetközi elismerést, Family Cup díjat kapott a Kolping Hotel.

A németországi Freizeit-Verlag Tophotel kiadványa hosszú évek óta a családok alapdokumentuma, ha úti célt keresnek. A legnagyobb német szállodaipari szaklapot is jegyző kiadó hitvallása, hogy saját szerzőit tesztútra küldi, és szakmai szempontrendszerük alapján értékelik a látottakat. A német nyelvterület legjobb családbarát szállodái kerülhetnek be a kiadványba. Immár 9. éve, hogy a kiválasztott legjobb szállodák között pedig meghirdetik a FAMILY CUP elnevezésű versenyt, ahol 7 kategóriában a szakújságírók ajánlásai alapján egy zsűri nevez 3-3 hotelt. Végül kategóriánként 1 győztest hirdetnek, aki megkapja a különleges, 7 fülű porcelán csészét a „Family Cup”-ot.

Nagy büszkeség, hogy egyetlen magyar jelöltként a „Szabadidős programok” kategóriában a Kolping Hotel is a döntőbe jutott – tartalmazza a családbarát szálloda közleménye. A két másik jelöltet látva büszkén néztek körül a mezőnyben, hiszen Németország 2 híres családbarát hotelével kerültek egy csoportba: a Fekete Erdőben található Feldberger Hof, és a  Hotel Victory Therme, Erdeingben.

Teljes volt tehát az öröm, mikor meghallották: „a díjat kapja a Kolping Hotel, Magyarországról!”

Az értékelésben külön kiemelték azokat az érték alapú gyermek- és családi programokat, amiket a Kolpingban megtapasztaltak. Egyedülállónak minősítették, hogy valamennyi generációt és gyermek korosztályt meg tudnak szólítani szabadidős programokkal és wellness-szolgáltatásokkal is. Úgy fogalmaztak, hogy itt minden megtalálható, ami a családok kikapcsolódásához kell, és mindezt kiváló minőségben nyújtja a szálloda.

A díjat a szálloda igazgatója Baldauf Csaba, és helyettese Sós Éva személyesen vették át november 20-án a tiroli Bio-Hotel Stanglwirtben.

 

(X)