Ez a KFC egész más, mint a többi

Forrás: turizmus.com

 2015. április 15. 12:55

Kentucky Fried Chicken üzlet nyílt szerdán a Deák téren, amely újszerű, látványos belső designja és konyhai stratégiája révén bebizonyítja a vendégeknek, hogy egy gyorséttermi üzletben is készülhet – magyar! – friss csirkéből a csirkés szendvics, nem pedig darálékból, ahogyan egyes helyeken.

A hatalmas ablakok, a tágas tér, a modern berendezés, a nyitott konyha, ahol látni, hogy minden darabot egyenként kézzel paníroznak szakácsok, és nem betanított munkások, mind e mellé pedig a digitális menütáblák adják az új üzlet érdekességét.

 

Ezzel talán Sanders ezredes is meg lenne elégedve, aki annak idején feltalálta a különleges, titkos fűszerkeverékkel megbolondított panírt. Saláták, 100 százalékos narancslevek, ásványvizek, kávék, különféle kekszek teszik kompletté a menüket.

A kiváló helyen lévő üzlet – immár a 31. Magyarországon - 140 millió forintba került. A KFC része az AmRest vállalatnak, amelyhez a Pizza Hut és a Starbucks is hozzátartozik. Az új étterem nemcsak együtt működik a hazai termelőkkel, de 50 magyar számára teremt munkahelyet.

 

Reggel 9-től hajnali 3-ig tartanak nyitva, ami talán páratlan az egész magyar vendéglátásban.