Fókuszban az új generációk képzése

Forrás: turizmus.com

 2017. július 04. 11:35

Az AccorHotels, beszállítóival a Metroval, az AG Foods-al, valamint a Mirbestel és a Helittel közösen szeretné új szintre emelni a jövő generációjának szakmai képzését.

Ennek szellemében az AccorHotels támogatási szerződést kötött a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Babtista Középiskolával, valamint a Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképző Centrummal, illetőleg tagintézményeivel, így a Szamos Mátyás Szakgimnázummal és Szakközépiskolával, a Dobos C. József Szakképző Iskolával, a Giorgo Perlasca Szakgimnázummal és Szakközépiskolával, valamint a Gundel Károly Szakképző Iskolával.


„Tanulóinkat, gyakornokainkat, munkavállalóinkat tehetségként tartjuk számon, éppen ezért, a turizmus szektor meghatározó piaci szereplőjeként és egyben felelős munkáltatójaként kiemelt figyelmet szentelünk a tehetséggondozásnak és a szakmai utánképzésnek" – mondta köszöntőjében a támogatás bejelentése kapcsán a Mercure Budapest City Center szállodában rendezett partin Blaskóné Komlósi Gabriella, az AccorHotels regionális Talent & Culture Managere.


Az említett intézményeknek a magyarországi AccorHotels anyagi támogatást biztosít eszköz-és berendezés-fejlesztésre, verseny-felkészítésre, amely támogatást elhivatott partnereik kiegészítettek egy ugyanilyen mértékű összeggel.  A támogatási szerződések ünnepélyes átadása után a meghívott vendégeket kerekasztal beszélgetésre invitálták, ahol a vendéglátás oktatás aktuális problémáinak megoldás-keresésére vállalkoztak a résztvevők.