A horvát tengerparton vásárolt szállodát Mészáros Lőrinc

Forrás: turizmus.com

 2024. január 11. 15:01

Mészáros Lőrinc a horvát tengerparton, Opatijában vásárolt szállodát. A Hotel Miramarnak márciustól lesz új, magyar vezetése.
A négycsillagos, öt épületből álló, 108 szobás szállodát márciustól veszi át az új vezetőség - számolt be róla az Index horvát sajtóértesülések alapján.

Kristina Bukovac, az abbáziai szálloda jelenlegi igazgatója a tulajdonos Holleis családdal együtt köszönetet mondott az elmúlt 19 évért. Hangsúlyozta, hogy több jelenlegi munkatárs az új tulajdonos irányítása alatt is marad a szállodánál, azonban új igazgató érkezik majd a hotel élére. A magyar vezetőség a szállodát önállóan kezelik majd.

A hotel többek közt étteremmel, ingyenes magánparkolóval, szezonális szabadtéri úszómedencével és fitneszközponttal várja vendégeit, akik között sok a törzsvendég is.

hotelmiramar

A Hotel Miramarnak márciustól lesz új, magyar vezetése

Fotó: Hotel Miramar

A horvát lap Mészáros Lőrincre úgy hivatkozik, mint aki Horvátországban a nagy icici beruházásról és a Rivas Hotels&Resort folyamatban lévő építkezéséről ismert. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az építés alatt álló, 187 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben, legkésőbb 2025 tavaszán nyit meg, és a Marriott lánc alá tartozik majd - ez lesz Horvátország első Marriott-szállodája. Mészáros Lőrinc már akkor jelezte, hogy szeretnének további fejlesztéseket eszközölni, és újabb befektetéseket keresnek.

A Hotel Miramar az osztrák Wilfried Holleistől kerül magyar tulajdonba, és önállóan üzemeltetik majd.