i-Burger, avagy innovatív F&B koncepció az ibisnél

Forrás: turizmus.com

 2015. július 02. 14:43

Július elsejétől az ibis Budapesten is bemutatja új F&B koncepcióját, az i-Burgert az ibis Budapest Aero-ban. Kedvenc burgerét a vevő akár magával is viheti, ugyanis a márka - a szállodaiparban elsőként - bevezette az elviteli szolgáltatást az i-Burger teljes kínálatára.

Az ibis márka új F&B koncepciója, az i-Burger követi a modern kulináris trendeket. A menüben hétféle különleges burger található, köztük az ízletes marhahúst tartalmazó i-Burger és i-Cheese, valamint az extravagánsabb édes és savanyú i-Hawaii. A nemzetközi vendégkörre tekintettel dupla cheddar sajttal és barbecue szósszal készített i-Chef is rendelhető. Az i-Burgerek receptjét és a burger méreteit különleges körültekintéssel tervezték meg. Könnyűek és nagyméretűek, minden burger 200 gramm tökéletes színhúst tartalmaz.

A mostanában nagyon divatosnak számító "slow food" burgerek mellé tökéletesen illik a frissítő i-Limonádé, mézzel édesítve, friss citromból, ananászból, vagy málnából, helyben elkészítve. Minden burger kérhető elvitelre is.

Az ibis Budapest Aero menüje klasszikusabb és tradícionálisabb snackeket és ételeket is tartalmaz. Az i-Burger kínálaton kívül a vendégek választhatnak tipikus magyar vagy klasszikus éttermi fogások közül is.