Ismét vitorlát bont a szakma

 2013. július 30. 20:47

Szeptember 14-én smét vitorlát bont a szakma a III. MONDIAL Assistance Magyar Turizmus Regattán. A szervező Turisztikai Managerek Szövetsége (TMSZ) tájékoztatása szerint idén is nagyon intenzív az érdeklődés a turisztikai szakma egyik legjelentősebb sporteseménye iránt.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy idén is több mint 30 hajó vág neki majd a küzdelemnek a Balaton hullámain. Az elmúlt évekhez hasonlóan az amatőr vitorlásversenyen túl a turisztikai szakma hivatalos nyárzáró dzsemborija is ez egyben.

Fergeteges kísérő programok, koncert, DJ, valamint változatos animációs programok és hűs italok várják nem csak a hajózó, hanem a szurkoló vagy csak kikapcsolódni, szórakozni vágyó turisztikai szakembereket és családtagjaikat is. Aki nem hajózik, de szeretne részt venni a harmadik Turizmus Regattán és az esti nyárzáró buliban is, azoknak kedvezményes szálláslehetőséget biztosítanak. Aki cégével lemaradt volna a jelentkezésről, korlátozott számban ugyan, de lehetséges a jelentkezés is. Az eseménnyel kapcsolatos bármilyen ügyben érdeklődni lehet Polgár Andrásnál, az esemény főszervezőjénél az info@turizmusregatta.hu email címen.