Itt nézheti meg a Turizmus Café szerdai adását, ha lemaradt róla

Forrás: turizmus.com

 2021. január 27. 18:29

A Turizmus Kft. szakmai talkshow-sorozatának szerda reggeli, második adását „élőben" több százan követték a Facebookon és a Youtube-on, és csütörtök délutánig már több mint 4500-an látták.

A Turizmus Café-ban ezúttal Mácsai Péter, az Ensana Health Spa Hotels klaszterigazgatója és felesége, Mácsai Tischner Henriett voltak Érczfalvi András műsorvezető beszélgetőpartnerei a Smarteq stúdiójában.

A második adás talkshow-vendégei, Mácsai Péter és Mácsai Tischner Henriett Érczfalvi András műsorvezetővel (j)

Fotó: Grósz Balázs / turizmus.com

„A hónap hírét" Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa szállította, és a nézők betekinthettek a Kempinski Hotel Corvinus Budapest online főzőtanfolyammal egybekötött csapatépítő programjának kulisszatitkaiba is Dudás Ildikó, a szálloda PR-igazgatója, valamint Diósi Imre, a Michelin Hungária Kft. képviselője segítségével.

Aki lemaradt a talkshow-ról, az a Turizmus.com Youtube csatornáján vagy Facebook-oldalán utólag is megnézheti a felvételt. Kattintson a videóra!

A Turizmus Kft. mint szervező célja, hogy a most még online közvetített esemény később élőben folytatódjon, amint ezt a körülmények lehetővé teszik.

Találkozzunk és kávézzunk együtt legközelebb 2021. február harmadik szerdáján – akkor még mindig online formában!

A Turizmus Kft. csapata