Júliusban nyit Pécs legújabb szállodája

Forrás: turizmus.com

 2015. június 18. 22:55

Négy különböző nyitási akcióval várja vendégeit a baranyai megyeszékhely legújabb minőségi szálláshelye, az Adele Hotel. A 19 szobás szálloda kialakításánál kiemelten figyelembe vették a családok igényeit.

A hotel a Széchenyi tértől mindössze egy perc sétányira található, így Pécs két évezredes történelmi látnivalói akár gyalogszerrel is bejárhatók. A csaknem 400 millió forintos fejlesztés az Európai Unió 222 millió forintos vissza nem térítendő pályázati támogatásával valósul meg.

 

A műemlék épületben izgalmasan ötvöződnek a 19. századi klasszikus elemek a modern stílussal. A ház 19 szobával, köztük három luxusapartmannal és három lakosztállyal, szauna- és pihenőrészleggel, fitneszteremmel, saját belső kerttel és étkezővel rendelkezik.

 

Minden szobához kényelmes bútorzat, légkondicionáló, szélessávú vezeték nélküli internetkapcsolat, LCD-televízió, rádió, szobaszéf, minibár és felszerelt zuhanyzós fürdőszoba is tartozik. A szálloda üzemeltetése a pályázati elvárásoknak is eleget téve környezettudatos és egyben költségtakarékos módon jórészt megújuló energiák hasznosításával történik.

 

A szálloda kialakításánál kiemelten figyelembe vették a családok igényeit, az egyik nyári ajánlat ezért kifejezetten nekik szól. Pécsett és környékén számos program adódik, melyből három ― a családi belépő a pécsi Mecsextrém kalandparkba, családi jegy az Orfű Aquaparkba vagy a Magyarhertelend Termálfürdőbe, illetve a kulturális kalandozás a helyi Zsolnay Kulturális Negyedben ― az utóbbi ajánlatcsomagnak is része. Természetesen gyermekágy, babakád és etetőszék is kérhető. Nem kell lépcsőzni sem, hiszen lift könnyíti meg a szobák, az étkező és a szauna közti közlekedést. A reggeli helyi termékekből és házias ételekből áll. De igény szerint gluténmentes ételt is tudnak biztosítani.