Kabalacicát keres a Hotel Caramell

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 06. 13:19

Macskamentő akciót hirdet a bükfürdői Hotel Caramell, miután a szálloda népszerű kabalacicája, Gouranga tavasszal titokzatos körülmények között eltűnt.

Az akció keretében a Hotel Caramell állatotthonok és állatmentő alapítványok jelentkezését várja. Olyan gazdátlan cica „személyében” keresik Gouranga utódját, aki a vendégek és a dolgozók szeretetét és gondoskodását élvezheti gyönyörű, macskabarát környezetben.

A szálloda 2016. október 7-ig várja azon állatmenhelyek, állatotthonok, alapítványok jelentkezését, ahol fiatal, kivételes tulajdonságokkal rendelkező, szelíd fekete cica várja gazdáját. A Hotel Caramell vállalja, hogy szeretettel gondoskodik a kiválasztott cicáról egész életében. A cicát jelenleg gondozó állatotthon nagyértékű állateledel-csomagot kap.

 

A szálloda ezzel az akcióval szeretne kiállni a felelős állattartás és a kóbor állatok örökbefogadása mellett, illetve szeretné támogatni azokat a fekete bundájú macskákat és kutyákat is, amelyek az örökbefogadáskor világosabb színű fajtársaikhoz képest indokolatlanul hátrányosabb helyzetben vannak.

Gouranga története a szálloda Facebook- és blog-oldalán olvasható: https://www.facebook.com/gouranga.caramell/ és http://caramellmacska.blog.hu/ .

További információ az akcióról: gouranga@caramell.hu