Megújult a Danubius Health Spa Resort Aqua

Forrás: turizmus.com

 2016. április 20. 15:56

A tavaly novemberben kezdődött felújítás második üteme is lezárult, így a teljesen megújult lobbyt újra birtokba vehették a Danubius Health Spa Resort Aqua szálloda vendégei Hévízen – közölte a szállodavállalat.

A közel 200 millió forintos beruházással megújultak a szálloda közösségi terei: Jankovics Gergő belsőépítész (Forma Zrt.) tervei alapján átépítésre került az új Quint bár, a hall vizes blokkja, a gyógyászat és liftelőtér burkolata, illetve egy új látványelemmel, egy fali installációs vízeséssel gazdagodott a szálloda.

 

A fogadótér újjáépítését megelőzően, a tavalyi év során a szállodai szobák egy részét is felújították. A modern stílusban újjászületett hatodik és hetedik emeleti szobák színvonalas, igényes berendezéssel várják a vendégeket.

 

Az all inclusive ellátást nyújtó, gyógyszállóként működő Danubius Health Spa Resort Aqua-ban a wellness- és családbarát szolgáltatások is kiemelkedők: a Danubius Bubbles Club tagszállodájaként gyermekprogramokkal, animációval, gyermekbüfével, játszószobával és családi apartmannal csábítja a gyerekes családokat.