Metálra tomboló, meztelen férfihez riasztották a mentőket egy budapesti szállodában

Forrás: turizmus.com

 2024. január 16. 12:51

A whiskyző metál veterán a szálloda folyosóin ittasan sétálgatott és közben Ozzy Osbourne-t énekelt, a recepciósok a fővárosi mentők segítségét kérték.

„Az egyik luxus lakosztály 70 év körüli vendége meztelenül sétálgatott egy üveg itallal a hotel folyosóin és hangosan énekelt” – számolt be a különös esetről Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Mint írják, a amerikai férfinak még a mentők érkezése előtt volt ideje megmutatnia magát szinte az egész szállodában. „Bejárta az éttermet és a bárt is meglátogatta, ahol Ozzy Osbourne egyik ismert dalát, a Bark At The Moon -t adta elő teljes átéléssel” - fogalmaztak.

Az idős, ittas férfi a recepciósok által riasztott mentősöket már a fotelban ülve fogadta a szálloda előterében. A rutinos mentősöknek sikerült meggyőzni a randalírozó vendéget az „előadás” felfüggesztéséről és a felöltözésről.

Az ittasan éneklő férfihoz a kétségbeesett recepciósok hívták ki a mentőket

Fotó: Országos Mentőszolgálat / Facebook

A férfi a vizsgálatok és az ellátás során együttműködő volt, ráadásul, ahogy a posztban fogalmaznak, ráadásul még eddig titkolt beatbox tudását is megvillantotta az életmentőknek.