Minibár garanciával 43 400 Ft-tól

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 22. 11:47

A Pamibar abszorpciós minibár most 43 400 Ft-os, akciós áron kapható az ASSA ABLOY kínálatában. Ráadásul gyártói garancia is jár a 30 és 40 literes kivitelben elérhető energiatakarékos minibárokhoz. Válassza a kiemelkedő minőséget, rendeljen minibárt most az ASSA ABLOY-tól!

A szállodai vendégek elégedettsége legtöbbször a részleteken múlik. A kényelmes ágy és a makulátlan tisztaság minden alkalommal alapvető elvárás, de számtalan olyan részlet van egy szállodai szobában, amely komfortosabbá teheti a vendégek életét, vagy akár el is ronthatja a pihenésüket. Ha a megfelelő minibárral szereljük a fel a szobát, a vendég észrevétlenül veszi ki, amire szüksége van, viszont, ha rosszul választunk, azzal számos kellemetlen percet okozhatunk neki. A legfontosabb, hogy zajmentesen működő minibárt helyezzünk el a szobákban, ezért a kompresszoros technológiával szemben érdemes inkább az abszorpciós megoldást választani. Az abszorpciós készülékek esetében ugyanakkor rendkívül fontos a gyártói garancia, mivel meghibásodás esetén nincs mód az egyes alkatrészek javítására, az egész hűtőrendszert cserélni kell. Rendeljen most gyártói garanciával ellátott Pamibar abszorpciós minibárt akciós áron, 43 400 Ft-tól!

 

A vendégek kényelme mindennél fontosabb, amit jelentősen növelhetünk azzal, ha olyan minibárt választunk, amely meglévő online szállodai rendszerünkhöz is csatlakoztatható. Így könnyedén nyomon követhetjük a vendég fogyasztását anélkül, hogy be kellene mennünk a szobába, a gyorsan fogyó termékeket azonnal pótolni tudjuk. Kijelentkezéskor pedig gyorsan ellenőrizhető a szoba fogyasztása. Egy exkluzív szállodában a funkcionalitás mellett a design is kiemelten fontos szempont, az ASSA ABLOY által kínált minibárok szekrénybe építhető és üvegajtós kivitelben is elérhetők.

 

Az üzemeltetés kapcsán a legfontosabb szempont az energiahatékony működés, mellyel éves szinten jelentős költséget takaríthat meg egy szálláshely, mivel ezek a készülékek éjjel-nappal üzemelnek, így energiafogyasztásuk akár kritikus is lehet. Rendeljen most alacsony energiafogyasztású abszorpciós minibárt az ASSA ABLOY-tól 43 400 Ft-ért!

(x)