Rendezvények a megváltozott helyzetben

Forrás: turizmus.com

 2021. március 31. 18:35

A „Rendezvények a megváltozott helyzetben – innovatív technológiai megoldások a pandémia idején” című esemény március 31-én online keretek között került megrendezésre.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) a jelenlegi helyzetben is fontosnak tartja tagjai, valamint a szakma edukációját. Az esemény célja a virtuális események sajátosságainak megismertetése, valamint az online rendezvények megvalósításához alkalmazott innovatív technikai lehetőségek bemutatása volt – tájékoztat közleményében a MaReSz.

Az esemény két fő részből állt. Délelőtt 10 órától „best practiceket” bemutató iparági esettanulmányok formájában kaphattak ízelítőt a résztvevők az elmúlt időszak kiemelten sikeres online rendezvényeiből, melyek közül kettőt korábban az UNICEO is díjazott.

Az előadók között szerepelt Duca Andrea (a HD Group Kommunikációs Ügynökség ügyvezető partnere), Erdős Ákos (a Hello Event Kft. ügyvezető igazgatója), Farkas Ákos (a Régió-10 Kft. ügyvezető igazgatója) és Pál Bianka (a Hungexpo Zrt. értékesítési managere).

Az „Innovatív technológiai megoldások a pandémia idején” című kerekasztal-beszélgetés résztvevői

Fotó: MaReSz

Az előadások után az „Innovatív technológiai megoldások a pandémia idején” című kerekasztal-beszélgetés következett, melyet Gloviczki Ákos (a Hungexpo Zrt. Szolgáltatás üzemeltetési és értékesítési igazgatója) moderált. Beszélgetőpartnerei Esküdt Attila (a Human Telex One online event divíziójának vezetője), Fábián Attila (a Smarteq Kft. ügyvezető igazgatója), Farkas Orsolya (a Creative Pro (Hu) Kft. ügyvezetője), Kiss Zsolt (a RentiT Kft. ügyvezető igazgatója) és Székely Andrea (a Weco-Travel MICE üzletágvezetője) voltak. A beszélgetés résztvevői a digitális rendezvények technikai sajátosságairól, a különböző innovatív megoldásokról, továbbá a szervezői és a szolgáltatói tapasztalataikról számoltak be a nézőknek.

Az esemény a RentiT Kft. által biztosított konferenciaplatformon zajlott, az adást pedig élőben, a Smarteq Kft. stúdiójából közvetítették. Az online eseményt közel 200 résztvevő követte.