Több teret szeretnének a társult tagok

Forrás: turizmus.com

 2018. november 23. 16:53

Az MSZÉSZ őszi közgyűlésén rekordszámú, 45 kiállító jelent meg, de volt olyan régióülés, ahol egy sem fért el.

Évek óta visszatérő témája az MSZÉSZ közgyűléseknek, hogy miként lehetne biztosítani a társult tagok erőteljesebb megjelenését, s miként lehetne rávenni a tagszállodákat, hogy a szövetség társult tagjaitól mindenképpen kérjenek kedvezményes ajánlatot?! November 22-én, a Danubius Hotel Heliában tartott tisztújító közgyűlés reggelén, a társult tagok szekciójának ülésén is erről folyt leginkább a szó.

Takács Ferenc szekcióvezető a november 22-i közgyűlésen

Fotó: turizmus.com

A társult tagok nehezményezték, hogy több régióülésen, idő hiányában alig kapnak bemutatkozási lehetőséget, s volt olyan is (Budapesten), ahol fizikailag nem volt hely kiállítói standokat felállítaniuk.
A Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és, később elnökké választott alelnöke, valamint a leköszönő főtitkár is hangsúlyozta, milyen fontos a szervezet számára a társult tagok tevékenysége, aktivitása, s nem utolsó sorban anyagi hozzájárulása, ezért, mindenképpen megoldást akarnak találni a beszállítók panaszaira.
A legvalószínűbbnek és a leghatékonyabbnak egy olyan applikáció létrehozása látszik, amelyik folyamatosan teret ad a társult tagoknak ajánlataik bemutatására, s ezzel a szállodák vezetőinek állandóan frissülő támpontot ad beszerzésekhez, szolgáltatások igénybevételéhez. Ennek fordítottjaként, kidolgoznak egy olyan felületet, amelyen a tagszállodáknak folyamatosan frissítve kell majd tartani aktuális bemutatkozásukat, s tájékoztatót kell adniuk fejlesztési elképzeléseikről.
Elhangzott olyan ígéret is, hogy az országszerte magas foglaltsággal üzemelő házakat ráveszik, egy-egy régióülésen a társult tagoknak semmilyen időszakban ne számoljanak többet, mint az adott évben kiajánlott legalacsonyabb áruk.

A szekcióülés végeztével újabb két évre megerősítették pozíciójában Takács Ferenc (Assur) szekcióvezetőt és Víg Bence (Progast) szekcióvezető-helyettest.