Túl egy újabb megmérettetésen: továbbra is 4 csillag superior kategóriás a Thermal Hotel Visegrád

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. december 21. 12:21

A régió meghatározó turisztikai célpontja a kezdetektől sikeresen érte el a 4 csillag superior minősítést. A töretlen fejlődés 2023-ban is folytatódik.

A 2022-es év számtalan izgalmas pillanatot tartogatott a Thermal Hotel Visegrád**** superior életében, hiszen a mindennapi működés mellett elkészült a szobák, a lobby és az étterem teljes körű felújítása, frissült az arculat, és a gyermekek örömére létrejött a régió legnagyobb élménybirodalma. Ezt a folyamatot koronázza meg a most decemberi nemzeti szálláshely-minősítési pályázat eredménye, amelynek értelmében a kedvelt visegrádi hotel továbbra is viselheti a 4 csillag superior kategória címet!

A nemzeti szálláshely-minősítő rendszer célja, hogy minden szálláshelyen hiteles és megbízható minőséget kapjanak a vendégek, könnyebben és megbízhatóan összehasonlíthatók legyenek a szálláshelyek.

A szállodákra vonatkozó szakmai kritériumok megegyeznek a 2009 decemberében alapított Hotelstars Union által kidolgozott harmonizált követelményrendszer elvárásaival. A közös szállodai minősítési rendszer összesen 247 kritérium teljesítését vizsgálja, ugyanakkor a rendszer dinamikus, ötévente megújul, hogy a hotelek szolgáltatásai naprakészek legyenek és folyamatosan alkalmazkodjanak a változó vendégelvárásokhoz, a technikai fejlődéshez.

A Thermal Hotel Visegrád a kezdetektől sikeresen érte el a 4 csillag superior minősítést, amely a szálloda minden részlegére és szolgáltatására kiterjed.

A szálloda továbbra is viselheti a 4 csillag superior kategória címet

Fotó: Thermal Hotel Visegrád/Boldog Attila

„Igazán büszkék vagyunk erre az eredményre, hiszen a minősítés a minőség garanciája a vendég felé is. A csillagok jelzésértékkel bírnak azzal kapcsolatban, hogy milyen színvonalú szolgáltatásra számíthatnak tőlünk, mi pedig nap mint nap azon vagyunk, hogy ezt a bizalmat kiérdemeljük. A superior elérése számunkra nagy elismerés, mert azt mutatja, hogy az elvárások felett teljesítünk. Pont ezért vagyok hálás a kollégáimnak, hiszen nemcsak egy-egy ilyen különleges pillanatban, hanem folyamatosan kiemelkedő munkát végeznek!” – nyilatkozta Polgár András, a Thermal Hotel Visegrád**** superior vezérigazgatója.

A régió meghatározó turisztikai célpontjánál a töretlen fejlődés ezután sem áll meg! 2023. januártól egy saját fejlesztésű alkalmazással segítik a vendégekkel való kapcsolattartást, a szolgáltatások igénybevételét. Az egyedi megoldás nagyban megkönnyíti majd a vendégigények lekövetését, valamint a törzsvendégprogram lehetőségeinek kihasználását is. A fizikai megújulás pedig a konferenciaterekben lesz tetten érhető, ami teljeskörűen érinti a termeket, a berendezéseket, valamint a technikát is.

A szobák teljes körű felújítása is megtörtént

Fotó: Thermal Hotel Visegrád/Boldog Attila

„Az idei év egyik nagy kihívása volt az a nagyszabású energetikai fejlesztés, amelynek kapcsán teljesen újra terveztük a hotel erőforrásait, berendezéseit, így időben, gyors és azonnali választ tudtunk adni az energiaválságra. Nagy siker számunkra, hogy többek között hőszivattyúkat is tudtunk telepíteni és ennek köszönhetően kezelhető szinten tudjuk tartani az energiaköltségek alakulását.” – tette hozzá Polgár András.

Akik azonban nem szeretnének a jövő évig várni, azoknak van egy jó hírünk! A téli időszakban is különleges év végi programokkal, ajánlatokkal várják a vendégeket, hiszen a Dunakanyar évszaktól függetlenül csodálatos, a hotel pedig karácsonytól szilveszterig minden nap zenei és szórakoztató programokkal, kényeztető wellness-szolgáltatásokkal és gasztronómiai különlegességgel készül!

(X)