Új márkanévvel folytatja a balatonkenesei Telekom Hotel

Forrás: turizmus.com

 2020. január 09. 16:39

Az Accent Hotels által üzemeltetett balatonkenesei szálloda januártól új névvel és új koncepcióval, immár Kenese Bay Garden Resort & Conference-ként működik tovább.

A 91 szobás szálloda korábban a Magyar Telekom vállalati üdülőjeként és rendezvényhelyszíneként funkcionált; üzemeltetését évek óta az Accent Hotel Management látja el. Tavaly úgy döntött a korábbi tulajdonos, hogy értékesíti az ingatlant és az év második felében új gazdára talált a szálloda.

A megváltozott tulajdonosi viszony következményeként, a szálloda nem használja a továbbiakban a Telekom márkanevet, hanem új néven erősíti meg jelenlétét a Balaton-parti szállodák és konferenciahelyszínek piacán – tájékoztatott az Accent Hotels.

„Rengeteg lehetőség rejlik a szállodánkban, amit a Telekom által biztosított forgalom miatt eddig csak egy szűk kör ismerhetett meg. Fantasztikus panorámájú partszakaszunkkal, saját strandunkkal, zárt parkunkkal és gazdag ételkínálatunkkal a pihenni vágyó családok számára nyújtunk egyedülálló kikapcsolódást" – nyilatkozta Tahy Viktória, a Kenese Bay Garden Resort & Conference igazgatója.

A Kenese Bay Garden Resort & Conference a Balaton felől

Fotó: Accent Hotels

"Wellnessrészlegünknek köszönhetően a szabadidejüket eltölteni kívánó vendégek az év bármely évszakában élvezhetik a szállodánk nyújtotta szolgáltatásokat.

Vállalatok és konferenciaszervezők számára is izgalmas színfolt leszünk a balatoni rendezvényhelyszínek palettáján. 220 főt befogadó konferenciatermünk önálló épületben helyezkedik el, amit főépületünkben számos különterem is kiegészít.

A rendezvényvendégek szórakoztatásáról pedig bowlingpálya, sportpályák, valamint a gondozott kertünkben lebonyolítható kültéri programok gondoskodhatnak" – tette hozzá az igazgatónő.