Balogh Renáta távozik a Galérius Fürdőtől

Forrás: turizmus.com

 2020. november 17. 18:32

A szakember több mint kilenc éven át vezette ügyvezetőként, majd fürdővezetőként a létesítményt, mely a tavalyi évben már 180 ezer látogatót fogadott.

Balogh Renáta 2011-ben sales managerként került a Galerius Élményfürdő és Wellness Központba, de nem egészen egy évvel később, 2012. január elsejétől már a létesítmény ügyvezető igazgatójának nevezték ki.

Balogh Renáta

Fotó: Turizmus.com

Vezetése alatt a létesítményben több szolgáltatást fejlesztettek, hogy a gazdag szolgáltatási körrel – többek között két gyógyvizes medencével, élmény- és úszómedencével, csúszdákkal, szaunavilággal és gyermekkuckóval - rendelkező létesítmény kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt tartalmas és üdítő kikapcsolódást biztosítson.

Ennek a törekvésnek a jegyében építették át 2019-ben az alagsorban lévő szaunavilágot: a fejlesztés során 80 fős, modern fény- és hangtechnikával felszerelt finn szaunát alakítottak ki, mely a színvonalas programoknak köszönhetően rövid időn belül a magyarországi szaunázás egyik fellegvára, a hazai szaunázó közönség egyik kedvenc helyszíne lett.

A kisebb-nagyobb beruházások hatása a forgalomban is megmutatkozott, 2019-ben már összesen 180 ezer vendéget fogadtak, egész évben kiegyensúlyozott forgalom mellett.

Nagyrészt ennek köszönhető az is, hogy - a Magyar Fürdőszövetség által mért 67 százalékos forgalomcsökkenéssel szemben – a siófoki létesítményben idén októberben csak 10 százalék volt a visszaesés a tavalyi év októberéhez képest.

A szakember hangsúlyozta: munkaviszonya ugyan megszűnt, de a Magyar Fürdőszövetség Szolgáltatási Szakbizottságának elnökeként tovább dolgozik a hazai fürdőkért, mint ahogy a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület elnökeként is.

Feladat nélkül nem marad, hiszen tavaly óta helyi önkormányzati képviselő, valamint munkaviszonyának pár napos megszűnése óta több felkérést is kapott.