Blandl Judit távozik a Mellow Moodtól

Forrás: turizmus.com

 2021. november 23. 16:08

Távozik a Mellow Mood Hotels általános igazgatója; Blandl Judit több mint 25 év után hagyja el a szállodaláncot november végén.

Blandl Judit

Fotó: Mellow Mood Hotels

A Mellow Mood Hotels elmúlt 25 évének története szorosan összefonódik Blandl Judit nevével, a cég a szakember irányítása alatt nőtte ki magát szállodalánccá és valósított meg olyan fejlesztéseket, mint a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace és a Párisi Udvar Hotel Budapest.

Judit a tulajdonosokkal –  Sameer Hamdannal és Awad Zuhairrel – közösen építette a Mellow Mood Hotelst Budapest és Magyarország egyik legmeghatározóbb szállodaláncává, melynek három-, négy- és ötcsillagos házai közel ötven különböző díjjal és elismeréssel gazdagodtak ez idő alatt. A tulajdonosok és a cégcsoport menedzsmentje köszönetüket fejezik ki Juditnak azért a munkáért, amellyel elévülhetetlen érdemeket szerzett a szállodacsoport növekedésében, és sok sikert kívánnak további karrierterveihez.

A cégcsoport általános igazgatói pozícióját a jövőben Turbucz Ádám tölti be, helyettese pedig Török Ágoston, korábbi értékesítési igazgató lesz. Judit az elkövetkező időszakban a tulajdonosok személyes tanácsadójaként segíti a cégcsoportot.