Eleöd Orsolya a Budapest Convention Bureau-nál folytatja

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 06. 17:42

Eleöd Orsolya az újjáalakult Budapest Convention Bureau-hoz igazolt, erősítve a Budapest és Magyarország üzleti turizmusáért felelős szakmai szervezet marketing csapatát.

Eleöd Orsolya

Fotó: Budapest Convention Bureau

A közel másfél évtizedes marketing és kommunikációs tapasztalattal rendelkező szakember a pályáját a Magyar Turizmus Zrt. Marketing Igazgatóságánál kezdte. Ezt követően a 2008-ban nyitó Ramada Resort – Aquaworld Budapest marketing csapatában dolgozott a szálloda- és élményfürdő komplexum piaci bevezetésén.

8 éves kitekintő után 2018-ban tért vissza a turisztikai szektorba a legendás Gundel étterem kedvéért, ahol a 125 éves márka megújítása és 21. századivá formálása tartozott a feladatai közé.

A Budapest Convention Bureau jelen átalakítási folyamataiban kiemelkedő szerepet kap a marketing, elősegítve az ország és a főváros erősebb jelenlétét az üzleti turizmus nemzetközi piacán. A tapasztalt szakember ennek kapcsán vesz részt az újragondolt, erős marketingstratégia, brand, valamint kommunikációs feladatok kialakításában.

Eleöd Orsolya elérhetőségei:

orsolya.eleod@hcb.hu; +36 20 341 8247