Elhunyt Trencsén Andrea

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2022. október 14. 17:41

A Budapest Airport marketingigazgatója gyors lefolyású, súlyos betegségben hunyt el. Mind a repülőtér üzemeltetőjének, mind a turisztikai szakma egészének váratlan veszteség Trencsén Andrea halála.

A család szerkesztőségünknek adott tájékoztatása szerint Trencsén Andrea rövid lefolyású, súlyos betegség után, október 12-én halt meg. 57 éves volt.

A Budapest Airport eredetileg külkereskedelmi végzettségű marketingigazgatója 2004 óta dolgozott a repülőtér kötelékében, de már korábban is Ferihegyhez kötődött, a Malév színeiben.

Trencsén Andrea 1965–2022

Fotó: privát fotó

Személyes búcsúnkban el kell mondanunk, hogy Andrea mindig segítőkészen, de a repülőtér szakmai érdekeit következetesen szem előtt tartva fogadta a megkereséseket.

Akkor is válaszolt, ha tájékozatlanságból nem az ő területével kapcsolatban kérdeztük, s mindig a lehető leggyorsabban adta meg illetékes kollégájának elérhetőségét.

Akkor is válaszolt, ha számára kellemetlenül, de valamire "nem"-et kellett mondania.

Nem lehetett olyan rumlis napja, hogy legkésőbb az autójából, hazafelé tartva ne hívott volna vissza minket.

A Turizmus Kft. kiadóként, leánycégünk, a PR in Hungary Kft. rendezvényszervezőként volt Andreával munkakapcsolatban. Talán túl egyszerűen hangzik, de nem tudjuk ennél pontosabban körülírni: nagyon jó volt vele dolgozni az elmúlt közel két évtizedben. A család tájékoztatása szerint Trencsén Andreától szűk körben vesznek végső búcsút.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.