Hajducsi Tamás marketingvezető távozik a Kartago Tourstól

Forrás: turizmus.com

 2023. május 25. 08:40

Júniustól távozik a Kartago Tourstól Hajducsi Tamás, aki 19 évet töltött a cégnél marketingvezetői pozícióban.

A szakember korábban a partnerkapcsolati koordinációért is felelős volt, így lapunkon keresztül is köszönetet mond a cég összes viszonteladó partnerének a közös együttműködésért és minden segítségért.

A jövőben a PR- és marketingterület közvetlenül Bocsák Zsófia irányítása alá kerül, aki értékesítési és marketingmenedzserként fogja össze a teljes sales és marketing területet. Elérhetősége: zsofia.bocsak@kartagotours.hu

Hajducsi Tamás

Fotó: saját fotó

„Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt évek számos nehézsége ellenére a Kartago Tours töretlenül a hazai legnagyobb utazásszervező cégek egyike, ma egy jól ismert brand. Több mint 35, újabb és újabb kihívást jelentő szezon áll mögöttem, megszámlálhatatlan sikeres és kreatív kampányt, rendezvényt szerveztünk. Kimondhatatlanul köszönöm kollégáimnak azt az elképesztő csapatmunkát és támogatást, amit kaptam tőlük! Hiszem, hogy az egyik legnagyobb erősségünk ez a csapat, ami mindig előre tudta vinni a vállalkozást. Sok sikert kívánok nekik továbbra is!" – nyilatkozta a távozó kolléga.

Hajducsi Tamás a jövőben is elsősorban a turizmus területén keres új kihívásokat.

Elérhetőségei:
Tel.: +36 20 575 3606
E-mail: thajducsi@gmail.com