Szervezeti változások a Kartago Toursnál

Forrás: turizmus.com

 2023. február 01. 19:17

Február 1-jétől Füri Mihályné dr. cégvezető pozíciója hivatalosan megszűnik, a Kartago Tours irányítását Jirí Jelinek, a teljes cégcsoport (Der Touristik Eastern Europe) vezérigazgatója veszi át - adta hírül az utazási iroda.

Közleményük szerint Füri Mihályné dr. továbbra is a Kartago Toursnál marad HR- és jogi vezetői szerepkörben.

A két legfontosabb területen is új kinevezések történtek: a Product osztályt ezentúl Bajzáth Beáta irányítja supervisorként, a Sales és Marketing osztályt pedig Bocsák Zsófia vezeti. Utóbbi esetében a saját hálózatot Mari-Lehota Andrea, a marketinget pedig Hajducsi Tamás fogja majd össze.

Az operatív ügyekre ez az új struktúra nincs ráhatással, minden zavartalanul működik és a partnerkapcsolat terén sem történt változás - hangsúlyozták a közleményben.

A viszonteladói partnerkapcsolatot továbbra is Bajzáth Hajnalka partnerkapcsolati manager látja el.

A tájékoztatás szerint a cég a tavalyi évben új viszonteladói foglalási rendszerrel (TIGER foglalási rendszer) és ehhez kapcsolódó új weboldallal lépett a piacra.

Ennek következményeként a belső foglalási rendszer is megújult, a cég termékstruktúrája folyamatosan bővül.

A jól megszokott charteres (Törökország, Egyiptom, Tunézia, Görögország) és ún. block seat kínálatba tartozó (Arab Emirátusok, Kanári-szigetek) úti célokon felül elérhetőek az utazási iroda kínálatában a dinamikus csomagok, és csak szállásfoglalás is lehetséges. Utóbbi kettő esetében számtalan egzotikus úti cél (Maldív-szigetek, Dominikai Köztársaság, Zanzibár, Mauritius, Mexikó stb.), valamint közkedvelt európai úti célok is kínálatba kerültek (Horvátország, Olaszország, Málta, Ciprus, Bulgária, Spanyolország, Portugália, Szlovénia, Ausztria).

First minute előfoglalási áraik a charteres úti célokra február 28-ig élnek, Az előfoglalás keretében ingyenes lemondási lehetőséget, kedvezményes, 30.000 Ft/fő előlegfizetést és árgaranciát kínálnak a most foglaló utasoknak. Ezen felül flexibilis módosítás, kedvezményes repülőtéri parkolás és törzsutasoknak díjmentes ülőhelybiztosítás is a csomaghoz tartozik.

A cég minden utast és viszonteladót arra biztat, hogy még most érdemes nyaralást foglalni a szállodák túltelítettsége és az előfoglalások növekvő száma miatt.