Horváth Anikó a Mystery Hotel Budapest új szállodaigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 08. 15:22

Horváth Anikó augusztus 1-jétől tölti be az ötcsillagos budapesti luxusszálloda, a Mystery Hotel Budapest igazgatói posztját. A szakember feladata a ház működésének teljes körű, operatív irányítása.

Horváth Anikó több mint 15 éve dolgozik a szakmában. Szállodai ismereteit Hollandiában alapozta meg, majd a budavári Hilton Budapestben szerzett értékesítési tapasztalatát a Magyar Turizmus Zrt.-nél kamatoztatta a Magyar Kongresszusi Iroda csapatát erősítve. Szaktudását a Modul University Vienna MBA-képzése során tovább mélyítette.

Vezetői tapasztalatot a Continental Group szállodáiban értékesítési igazgatóként szerzett, majd az elmúlt 3 évben a magyarországi Booking.com csapatában színesítette szaktudását, megismerve az egyéni szegmenst is OTA oldalról.

Horváth Anikó, a Mystery Hotel Budapest új igazgatója

Fotó: Mystery Hotel Budapest

„Nagy öröm számomra, hogy újra ötcsillagos szállodai környezetben folytathatom a pályafutásomat. A Mystery Hotel Budapest a nevéhez méltóan egy rejtélyes ékkő, elegáns belső terekkel egy gyönyörű épületben. Rengeteg fantáziát látok benne. Küldetésem, hogy a piaci ismertség növelésével és a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével a vendégélmény a legmagasabb minőségben valósuljon meg" – mondta el Anikó.

Elérhetőségei:
aniko.horvath@mysteryhotelbudapest.com
+36 70 810 5777

*

Elődje, Árvai Zoltán két évig vezette a szállodát. A szakember lapunk megkeresésére elmondta, hogy közös megegyezéssel váltak el útjaik a Mystery Hotel tulajdonosaival, és karrierje folytatását továbbra is a szállodaiparban képzeli el.

Elérhetősége változatlan, telefon: +36 30 371 8162.