Hunguest BÁL Resort: teljes a csapat a júniusi nyitásra

Forrás: turizmus.com

 2022. április 29. 08:12

Tapasztalt szakemberekkel készül a június elsejei nyitásra Balatonalmádi ikonikus szállodája, a teljes körű felújításon átesett Hunguest BÁL Resort.

Méhész Zsombor szállodaigazgató

Méhész Zsombor

Fotó:HH

Széles körű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, korábban az Egyesült Arab Emirátusokban (Madinat Jumeirah, BurjAl Arab, Emirates Palace), Írországban (Marriott Druids Glen, Four Seasons Dublin) Portugáliában (VILA VITA Parc Resort & Spa) és a Seabourn Cruise Line-nál dolgozott F&B managerként és executive F&B directorként. Magyarországon a Costes, a Le Meridien és a New York Palace egységeiért felelt.

A Kodolányi János Főiskolán diplomázott közgazdászként szálloda-idegenforgalom szakon, emellett pedig a Cornell University-n folytatott hotel revenue management tanulmányokat.

Elérhetősége: zsombor.mehesz@hunguesthotels.hu

 

Máthé Gréta sales igazgató

Máthé Gréta

Fotó: HH

13 évig vezette a balatonfüredi Anna Grand Hotel és a Hotel Ipoly értékesítési és marketingtevékenységét. 2005-től MICE értékesítőként erősítette az akkor nyitó Ramada Hotel & Resort Lake Balaton csapatát, ezt megelőzően pedig az USA-ban szerzett tapasztalatot F&B területen.

A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán diplomázott közgazdászként, illetve az Egyesült Államokban Supervision in the Hospitality Industry tanulmányokat folytatott.

 

Elérhetősége: greta.mathe@hunguesthotels.hu

 

Ihász Mária HR-koordinátor

Ihász Márta

Fotó: HH

15 évig foglalkozott munkaerő-kölcsönzéssel területi vezetőként, továbbá korábban bérszámfejtőként és TB-ügyintézőként dolgozott egy francia tulajdonú vállalatnál.

A tanulás fontos része az életének, a Szent István Egyetemen szerzett humán erőforrás menedzser képzettséget, majd elvégezte a Pécsi Tudományegyetem munkajogi szakokleveles képzését, jelenleg az ELTE Társadalomtudományi Karának mesterszakos hallgatója.

Elérhetősége: maria.ihasz@hunguesthotels.hu

 

Róth Andrea housekeeping vezető

Róth Andrea

Fotó: HH

A Hotel & More housekeeper vezetői pozíciójából csatlakozik a Hunguest Balatonalmádi szállodájához, korábban közel egy évtizedet töltött a londoni Umi Hotelben housekeeping managerként. Operatív vezetőként dolgozott több magánegészségügyi szolgáltatónál is.

A Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerzett személyügyi szervező végzettséget.

Elérhetősége:

andrea.roth@hunguesthotels.hu

 

 

Bokor Péter executive chef

Bokor Péter

Fotó: HH

Egy bécsi kitérő után chef de partieként szerzett nemzetközi tapasztalatot a nezsideri Hotel am Nyikosparkban Fritz Tösch irányítása alatt. A Hunguesthez történő csatlakozását megelőzően az M7 Bistro Székesfehérvár konyhafőnökeként és üzletvezetőjeként bizonyított, korábban megfordult a Novotel Székesfehérvár és a Mercure Korona konyháján is, közben a párizsi Mercure La Defense Park szállodában volt szakmai gyakorlaton. 2006-ban bekerült a Magyar Nemzeti Szakács és Cukrász Válogatottba és részt vett a luxemburgi világbajnokságon, ahol egyéni bronz és csapat ezüst minősítést szerzett hidegkonyhai kategóriában. 2018-ban mesteroklevelet szerzett. A Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi és Vendéglátóipari Karán szerzett végzettséget vendéglátás szakon.

Elérhetősége: peter.bokor@hunguesthotels.hu

 

Csák Patrik front office manager

Csák Patrik

Fotó: HH

Az Accent Hotelshez tartozó Best Western Plus Lakeside Hotelben dolgozott korábban, illetve a Velence Resort &Spa-ban járta végig a ranglétrát, ahol két évig recepcióvezető-helyettes, majd front office manager volt.

A Kodolányi János Főiskoláját szerezte meg diplomáját.

Elérhetősége: patrik.csak@hunguesthotels.hu

 

Erdődi Viktor – F&B igazgató

Erdődi Viktor

Fotó: HH

Éveket töltött az Egyesült Királyságban, dolgozott vezetőként a Heathrow repülőtéren található Gordon Ramsay Planet Foodban, a Brudenell Hotelben és a Carnival Cruise Line-nál. Magyarországon a Costes Dowtownban, a Melba Panoráma Étterem & Bárban és a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben szerzett tapasztalatot menedzserként.

2009 és 2012 között a Stonebridge Universityn folytatott tanulmányokat F&B management területen.

Elérhetősége:

viktor.erdodi@hunguesthotels.hu

 

(Nyitókép: a Hunguest BÁL Resort tetőterasza. Forrás: Facebook / Hunguest Hotels)