Igazgatói kinevezések a Hungexpo Zrt.-nél

Forrás: turizmus.com

 2023. március 13. 19:00

Új vezető irányítja márciustól a Hungexpo szakmai és közönségkiállításait, Szilágyi Balázs kereskedelmi igazgatóként felügyeli majd a területet. Az eddigi kereskedelmi igazgató, Szilvási Krisztina a jövőben a GL Events cégcsoport olaszországi kiállítóhelyén vállal fontos szerepet.

Amint arról már korábban hírt adtunk, Magyarország legnagyobb és legrégibb kiállításszervezője és professzionális rendezvényközpontja, a Hungexpo kapott felkérést a GL Events cégcsoporthoz tartozó olaszországi Lingotto Fiere kiállítási központ irányítására.

Szilvási Krisztina

Fotó: Hungexpo

A cég ezért Szilvási Krisztinát, a Hungexpo Zrt. eddigi kereskedelmi igazgatóját kérte fel a Lingotto Fiere kereskedelmi igazgatói feladatainak ellátására. A szakember több mint húszéves kiállításszervezői tapasztalatával segíti ezután a torinói kiállítási központ munkáját. Emellett továbbra is ő felel a Hungexpo egyik legnagyobb és legsikeresebb kiállításáért, az évenként megrendezett AgroMash Expóért.

Elérhetősége:
E-mail: szilvasi.krisztina@hungexpo.hu
Tel.: 06 30 337 1777

 

Szilágyi Balázs

Fotó: Hungexpo

A szervezeti átalakítás után a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója Szilágyi Balázs lesz. A fiatal szakember a népszerű FeHoVa kiállítás igazgatójaként dolgozott az elmúlt években a Hungexpónál, e szerepkör megtartása mellett a jövőben feladatai közé tartozik valamennyi szakmai (B2B) és közönség- (B2C) kiállítás teljes körű irányítása.

Szilágyi Balázs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen nemzetközi gazdálkodási szakán végzett, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen pénzügyi mesterdiplomát szerzett. Angolul, németül, oroszul beszél. Korábban több cégnél dolgozott, vezetői tapasztalatait a Hungexpónál szerezte.

Elérhetősége:
E-mail: szilagyi.balazs@hungexpo.hu
Tel.: 06 30 642 1406