Igazgatói kinevezések a Mellow Mood Hotelsnél

Forrás: turizmus.com

 2022. október 14. 18:23

Az elmúlt hónapokban több új igazgatót is kinevezett a Mellow Mood Hotels, több kolléga először kapott lehetőséget, hogy szállodaigazgatóként is bizonyítson.

Turbucz Ádám általános igazgató nagy várakozással számolt be a közelmúlt személyi változásairól: „Fontos számunkra, hogy átlátható karrierutat biztosítsunk az eredményesen teljesítő kollégáknak, horizontálisan és vertikálisan is kínálva mozgásteret. A szállodaigazgató kollégákat mi magunk is szoktuk időnként rotálni a házaink között frissítésképpen, ha nem valami más, például átszervezés miatt történnek változások. A cégcsoporton belül számos olyan sikersztorit említhetnénk, ahol egy-egy kolléga – végigjárva a ranglétrát – vezetői pozíciót kapott, a mostani kinevezésekre is így tekintünk" – mondta.

Péli Szabolcs

Fotó: Mellow Mood Hotels

Péli Szabolcs, korábbi értékesítési igazgatóhelyettes, a négycsillagos Alta Moda Fashion Hotel és Estilo Fashion Hotel szállodák igazgatójaként folytatja munkáját.

Sóvári Katalin, aki korábban a négycsillagos Expo Congress Hotel igazgatója volt, a La Prima Fashion Hotel és a Promenade City Hotel vezetéséért felel szeptember eleje óta.

Az Expo Congress Hotelt korábbi helyettese, Bobák Gergely igazgatja, aki először kap lehetőséget szállodaigazgatóként.

Török Ágoston, korábbi értékesítési igazgató és általános igazgatóhelyettes elhagyta a cégcsoportot, a központi értékesítés igazgatója már az ez év májusa óta ebben a pozícióban dolgozó Koltai Andrea.

Veégh Máté

Fotó: Mellow Mood Hotels

Veégh Máté, aki a múltban a cégcsoport számos szállodáját igazgatta, központi üzemeltetési igazgatói pozícióban folytatja munkáját a cégcsoportnál, és emellett az általános igazgató helyettese is üzemeltetési kérdésekben.

Az üzemeltetési terület erősítése kulcsfontosságú a Mellow Mood Hotels számára ebben a válságba forduló időszakban. Ignácz Judit üzemeltetési igazgatóhelyettessel együtt két olyan vezetőt bíztak meg a feladattal, akik több mint íz éve a szállodalánc dolgozói, és igazgatóként is bizonyítottak már az elmúlt évek során.

Szalóky Kata

Fotó: Mellow Mood Hotels

Az Impulso Fashion Hotel és az Atrium Fashion Hotel igazgatója, Siskov Barbara hamarosan babája születésével foglalkozik teljes idejében, ezért helyére Szalóky Kata érkezik, aki korábban szintén dolgozott már a Mellow Mood Hotelsnél, de az ötcsillagos Matild Palace, a Luxury Collection szállodában is szerzett tapasztalatot.

A fenti változásokkal a Mellow Mood Hotels összes három- és négycsillagos szállodájának az élén történt személyi változás idén.

Hromkó-Rábai Nóra

Fotó: Mellow Mood Hotels

A portfólió fennmaradó két tagjának – Baross City Hotel és Star CityHotel – igazgatójaként Hromkó-Rábai Nóra került kinevezésre, aki munkájával szintén több éve erősíti a cégcsoportot.

A Mellow Mood Hotels menedzsmentje ezen az oldalon tekinthető meg.

Elérhetőségek:

Turbucz Ádám általános igazgató
a.turbucz@mellowmoodhotels.com

Veégh Máté általános igazgatóhelyettes, üzemeltetési felelős m.veegh@mellowmoodhotels.com

Koltai Andrea értékesítési igazgató dos@mellowmoodhotels.com

Ignácz Judit üzemeltetési igazgatóhelyettes operation@mellowmoodhotels.com

Péli Szabolcs szállodaigazgató director@estilohotel.hu

Sóvári Katalin szállodaigazgató director@laprimahotel.hu

Bobák Gergely szállodaigazgató director@expohotel.hu

Szalóky Kata szállodaigazgató director@impulsohotel.hu

Rábai Nóra szállodaigazgató director@barosshotel.hu