Kovács-Szalók Adrienn vette át az Eger-Park vezetését

Forrás: turizmus.com

 2016. július 06. 18:29

Harmati László, a tulajdonosi jogokat gyakorló cég ügyvezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy átadta a szálloda napi irányításával összefüggő feladatokat, és új F&B igazgatót nevezett ki.

A Hotel Eger & Park**** szállodaigazgatói és értékesítési vezetői feladatait Kovács-Szalók Adrienn vette át. A ház F& B vezetője mostantól Kovács Dániel.


Móron, a Fogadó az Öreg Préshez volt Kovács-Szalók Adrienn első munkahelye, ahol reggeliztető recepciósként kezdte pályafutását, 2002-ben. A szintén móri Hétkúti Wellness Szállodában már recepciósként és rendezvényszervezőként dolgozott, a szilvásváradi Szalajka Liget Hotelben pedig a front office vezetői, később értékesítési igazgatói pozíciót töltött be.

Négy évvel ezelőtt vette át a Hotel Eger & Park, valamint a Park-klub cégcsoport értékesítési vezetői feladatait, most pedig kinevezték a szálloda igazgatójává, de továbbiakban is marketing tanácsadó a cégcsoportba tartozó négycsillagos házak számára.

Kovács-Szalók Adrienn a +36 36 522290-es telefonszámon, illetve az adrienn.szalok@hotelegerpark.hu mail címen érhető el.

A Hotel Eger & Park újonnan kinevezett F&B igazgatója Ausztriából, a Romantik Hotel**** Spielmann szállodából tért haza, ahol a vendéglátásért felelős vezető volt. Kovács Dániel elérhetősége: vendeglatas@hotelegerpark.hu

A fiatal szakember-házaspár felelős beosztásba helyezése mellett Harmati László, tulajdonosként továbbra is meghatározó a stratégiai döntések meghozatalában.