Pap Mária a gyulai Tourinform-iroda új vezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. június 01. 10:20

2021. május 25-től Pap Mária vette át a gyulai Tourinform-iroda vezetését. A fürdőváros ismerős terep a turisztikai szakember számára, hiszen éveken át volt a Magyar Turizmus Zrt. gyulai központtal működő Dél-Alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának munkatársa.

Pap Mária Gyulára érkezése előtt több mint öt éven át vezette a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ turisztikai divízióját, előtte pedig a Magyar Turizmus Zrt.-nél dolgozott 15 éven át, részben a már említett pozícióban, részben pedig a berlini külképviselet vezetőjeként. A szakember külkereskedelmi, turisztikai és jogi szakokleveles közgazdász diplomákkal rendelkezik. Az angol mellett németül és oroszul is beszél.

Pap Mária

Fotó: Tourinform-iroda, Gyula

Az induló szezonra nem csak vezetésében, de arculatában is teljesen megújulva fordul rá a gyulai Tourinform. A vendégeket az MTÜ által kibocsátott arculati kézikönyvben foglaltaknak megfelelően kialakított beltér és új szolgáltatások is várják: csomagmegőrzés, mobiltöltő pont, mobiltelefonnal kompatibilis smart nyomtató, pihenő- és gyermekjátszó­sarok, valamint helyitermék-shop, melyben gyulai kézműves termékek is megvásárolhatóak.

Az irodavezető a tradicionális értékek és a modern szemlélet kettősségével határozza meg munkáját. „Életpályám újabb fordulatához érkeztem: külföldi és budapesti évek után örömmel tértem vissza szülőföldemre, Békés megyébe. Különös megtiszteltetés, hogy a jövőben Gyula turizmusáért dolgozhatok, kiváló szakemberekkel vállvetve. Gyula történelmi múltja, gazdag attrakciókínálata és vonzó hangulata remek terep és izgalmas kihívás számomra, örülök, hogy a Tourinform-iroda vezetőjeként, egy remek csapatban vehetek részt a pandémia utáni turizmus még színvonalasabb és vendégközpontúbb újraépítésében.”

 

Pap Mária irodavezető elérhetősége: pap.maria@visitgyula.com