Új marketingvezető népszerűsíti a balatoni hajózást

Forrás: turizmus.com

 2021. október 05. 11:27

Az egységes arculat kialakításához és az online jegyértékesítés bevezetéséhez tartozó kommunikációs feladatokat Dimb Kata vezényli le a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) új marketingvezetőjeként.

Dimb Kata

Fotó: turizmus.com

A fiatal szakember az Általános Vállakozási Főiskolán végzett, üzleti kommunikáció szakon. Az elmúlt 10 évben reklám és médiaügynökségeknél szerzett tapasztalatot, többek között a világ egyik legnagyobb reklámcégének számító WPP cégcsoport budapesti székhelyű reklám és médiaügynökségeinél: 2011-től a Possible csapatát erősítette Media Plannerként, 2015-től a Mindshare Budapestnek, 2017-től pedig a Team Red Media-nak dolgozott Digital Group Head munkakörben.

A médiaügynökségeknél megszerzett tudását ezúttal a szolgáltatói oldalon, a BAHART kötelékében kamatoztatja.

„Az eddig megszerzett tapasztalatot és szemléletmódot szeretném átültetni a BAHART jövő évi marketingstratégiájának kialakítása során, szorosan együttműködve a társosztályokkal, kihasználva a Balaton népszerűségét és a sokszínűsége adta lehetőségeket” – nyilatkozta lapunknak.

Első feladatai közt az egységes arculat kialakításához, valamint az online jegyértékesítéshez kapcsolódó kommunikációs feladatok szerepelnek, az új szolgáltatás bevezetésével és annak népszerűsítésével együtt.

A marketingvezetői posztot korábban betöltő Mihalovics Dóra 6 év után, szeptember 30-án távozott a cég kötelékéből.

Dimb Kata elérhetősége: dimb.kata@bahart.hu