Új értékesítési és marketingigazgató a Matild Palotában

Forrás: turizmus.com

 2022. július 07. 14:57

Júliustól Ali Can Demirok lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új értékesítési és marketingigazgatója.

Ali Can, a Matild Palota kereskedelmi vezetőjeként a palota értékesítési és marketingstratégiájáért, a reaktív és proaktív értékesítésért felel majd. A szálloda értékesítési és marketingcéljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési és marketingcsapat munkáját a mindennapok során.A szakember Bécsben született és tanult. Az új budapesti pozíció elfogadását megelőzően értékesítési és marketingigazgatóként dolgozott az isztambuli Park Hyatt szállodában, valamint sales igazgató volt a The Ritz-Carlton bécsi és ománi szállodáiban. Török és német anyanyelvű, folyékonyan beszél angolul, és jól beszél franciául is.

Ali Can Demirok a Matild Palace új értékesítési és marketingigazgatója

Fotó: Matild Palace

A szakember széles körű ismeretekkel rendelkezik a turizmus és szállodaipar világáról. Nagy tapasztalattal bír többek között az értékesítés és marketing, a stratégiai tervezés, piacbővítési stratégiák és a revenue management területén. Gyakorlott mentorként és coachként az üzleti érzékét és a vezetői képességeit arra használja, hogy a legjobban teljesítő értékesítési és marketingcsapatot sikerüljön felépítenie és megtartania.

Tapasztalatai és eddigi sikerei alapján Ali Can kinevezése nagyban hozzájárul majd a Matild Palota célkitűzéseinek eléréséhez, így ahhoz, hogy a magyar és nemzetközi utazók első számú utazási helyszíneinek egyikévé váljon – írták a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

Elérhetősége: alican.demirok@matildpalace.com