Új szakember a Baross City Hotel élén

Forrás: turizmus.com

 2016. november 02. 14:30

Veégh Máté vette át a Mellow Moood Hotelshez tartozó Baross City Hotel vezetését, miután több projekten és pozíción bizonyította szakmai rátermettségét – adta hírül közleményben a szállodalánc.

A szállodaigazgató sikere a Mellow Mood Akadémia hatékonyságát is bizonyítja, hiszen ő 4. hoteligazgató a szállodacsoportnál, aki az Akadémia elvégzését követően igazgatói pozícióba került.

A Baross City Hotel igazgatója 2010-ben érkezett a cégcsoporthoz és éjszakai recepciósként kezdett a BGF-en végzett tanulmányai alatt. Rövidesen lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát Front Office Manager munkakörben, kezdetben három, később több négycsillagos, valamint a cégcsoport portfóliójához tartozó ötcsillagos Buddha-Bar Hotelben.

A vezetőség főként a pozíciójához tartozó felelősségi körökön túlmutató projektvezetése, és proaktív hozzáállása miatt figyelt fel rá - írják. Az ő nevéhez fűződik ugyanis a 2016-os Iránytű versenyen második helyezést elért Pocket Guide virtuális városnéző applikáció cégcsoportra való adaptálása és fejlesztése. A szakember ezen felül rendszeresen tart tréninget a cégcsoporton belüli panaszkezelés és vendégközpontú kommunikáció témakörben, melyet a szállodaigazgatói teendői mellett is folytatni szeretne.