Új vezérigazgató a Four Seasons Budapest Gresham Palota élén

Forrás: turizmus.com

 2023. március 24. 19:17

A luxus vendéglátóiparban szerzett közel két évtizedes tapasztalatával új inspirációt és kiválóságra való törekvést hoz a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest életébe Thibaut Drege, a szálloda újonnan kinevezett vezérigazgatója.

Thibaut Drege

Fotó: Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

A szakember 2018-ban csatlakozott a Four Seasons-höz a párizsi George V. szállodaigazgatójaként. Kinevezése kapcsán így nyilatkozott: "Pályafutásom első napjától kezdve mindig azt mondtam magamnak, hogy azon a napon, amikor a Four Seasons hívni fog, abbahagyom, amit addig csináltam, és csatlakozom a vállalathoz.

A szakember kiemelten figyel a gasztronómiára, melyet az emberekkel való törődésnek tekint. Irányítása alatt a Four Seasons Hotel George V. megtartotta piaci pozícióját, mint az egyetlen öt Michelin-csillaggal kitüntetett szálloda, s az egyetlen olyan szálloda Európában, amely három Michelin-csillagos étteremnek ad otthont.

Öt sikeres párizsi év után  kinevezték a Four Seasons Gresham Palace Budapest igazgatójának. "Megtiszteltetéssel és büszkeséggel tölt el, hogy a világ egyik legszebb szállodájának vezérigazgatója lehetek" – mondta új pozíciója kapcsán.

Vallja, hogy a tudásmegosztás és a mentorálás kulcsfontosságú ahhoz, hogy minden emberből a legjobbat hozza ki, és segítse őket elérni saját céljaikat.