Új vezetők a Mellow Mood Hotelsnél

Forrás: turizmus.com

 2022. május 24. 10:08

Az elmúlt időszakban több változás történt a Mellow Mood Hotels csapatában, új kollégák is érkeztek a cégcsoporthoz.

Amint arról korábban beszámoltunk, a cégcsoport igazgatói feladatait a tavalyi év végétől Turbucz Ádám általános igazgató és Török Ágoston általános igazgatóhelyettes látja el. A két vezetőben egyértelmű célként fogalmazódott meg, hogy a cégcsoport a koronavírus utáni időszakban újra visszataláljon a növekedési pályára. Mindketten cégcsoporton belüli pozíciókból érkeztek, más területet vezetve.

Elérhetőségeik:

Turbucz Ádám általános igazgató
a.turbucz@mellowmoodhotels.com
06 20 528 1200

Török Ágoston általános igazgatóhelyettes
a.torok@mellowmoodhotels.com
06 70 458 7060

Turbucz Ádám általános igazgató (b) és Török Ágoston általános igazgatóhelyettes

Fotó: Mellow Mood Hotels

Idén májusban a cégcsoport értékesítési igazgatójaként csatlakozott Koltai Andrea, aki több évtizedes szakmai tapasztalattal vezeti a csapatot. A szakember korábban a Corintha Hotelsnél, a Le Meridien Hotels & Resortsnál és a Boscolo Hotelsnél is különböző vezetői pozíciókban dolgozott. Elsődleges feladata lesz Török Ágoston korábbi feladatainak átvétele, illetve a koronavírus csúcspontja után elindult fejlődés és helyreállítás folytatása.

MICE sales managerként csatlakozott a központi értékesítési csapatba Hasitz Dániel, aki korábban a Danubius Hotel Gellértben szerzett tapasztalatot. Segítségével a cégcsoport még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a szegmens további fejlődésére.

A szállodaigazgatók között is történt személyi változás. Nemes Róbert több mint tíz év után távozott a cégcsoporttól, aki legutóbb a La Prima Fashion Hotel és a Promenade City Hotel szállodák igazgatója volt. E két szállodáért Veégh Máté felel a jövőben, az általa korábban vezetett szállodákat – Alta Moda Fashion Hotel, Estilo Fashion Hotel – pedig Péli Szabolcs, korábbi értékesítési igazgatóhelyettes és üzemeltetési vezető igazgatja.

Elérhetőségeik:

Koltai Andrea értékesítési igazgató
dos@mellowmoodhotels.com
06 70 669 02 82

Veégh Máté szállodaigazgató
director@laprimahotel.hu
06 20 776 2207

Péli Szabolcs szállodaigazgató
director@estilohotel.hu
06 70 455 0305

Hasitz Dániel MICE sales menedzser
event@mellowmoodhotels.com
06 20 776 2227