Vezetői kinevezések az AccorHotels globális csapatában

Forrás: turizmus.com

 2015. július 07. 13:42

Több pozícióban új vezető erősíti az AccorHotels globális csapatát.

Sophie Stabile-t nevezték ki a franciaországi HotelServices vezérigazgatói posztjára. Sophie Stabile 2010 óta dolgozik pénzügyi igazgatóként és az AccorHotels Executive Committee tagjaként. 2013 óta a csoport beszerzési részlegét is vezeti. A szakember az Ecole Supérieure de Gestion et Finances-n végzett, az elnöke a Nők az AccorHotelsnél Generációnak (WAAG), és a Csoport nők előmenetelével foglalkozó hálózatának.


 

 

Sophie Stabile-t Jean-Jacques Morin követi pénzügyi igazgatóként, ezzel együtt a Csoport Executive Committee tagjává is válik. A kinevezés 2015. október 1-jén lép hatályba.

 

 

 

 

Christophe Alaux-t nevezték ki a HotelServices vezérigazgatójának Észak-Amerikában (Egyesült Államok és Kanada) és Közép-Amerikában (Mexikó és a Karib-térség, Kubát is ideértve), a szakember egyben a régiót is fogja képviselni az Executive Committee-ben. Christophe Alaux a 2008-ban csatlakozott az AccorHotels-hez mint Franciaországért felelős vezérigazgató, miután karrierje első felét az Accenture-nál és a Carrefour-nál töltötte francia és nemzetközi pozíciókban. 2013 óta az Executive Committee tagja.

Patrick Mendes-t nevezték ki a HotelServices vezérigazgatójának Dél-Amerikában. A szakember az AccorHotels expanzióját fogja irányítani a régióban és megerősíti a csoport jelenlegi vezetői szerepét a piacon. Patric Mendes 1993-ban csatlakozott az AccorHotels Csoporthoz és a szolgáltatási üzletágban dolgozott, ahol különféle pozíciókat töltött be sales és üzemeltetési területeken Európában. 2004-ben csatlakozott a disztribúciós csapathoz a szálloda-divízión belül és Senior Vice President of Global Sales-ként folytatta. 2012-ben nevezték ki a Mercure, MGallery és a Pullman Üzemeltetési Senior Vice Presidentjévé a latin-amerikai régióban. 2014 óta a régió Luxury, Upscale és Midscale szállodáiért felelt.

A kinevezések 2015. július elsejével hatályosak. A pozíciókat korábban Roland De Bonadona töltötte be, aki saját döntésére 42 AccorHotels-nél eltöltött év után átadta munkáját az új jelölteknek.