Neckermann: Görögország „megismételhetetlen”

Forrás: Turizmus Panoráma

 2016. június 15. 11:19

Görögország a Neckermann legfontosabb nyári úti célja, évek óta ide utaztatja a legtöbb utast, és az idei szezonra is különleges ajánlatokkal készül. Szezon előtti kitekintő Szvoboda János cégvezetővel.

– Tavaly a negatív médiahírek hatására Görögország a reméltnél halványabb eredményt hozott az utazási irodák számára. Idén a menekültválság borzolja a kedélyeket. Érződik-e ez a foglalások alakulásában?

– 2015-ben valóban sokat szerepelt Görögország a médiában, de a Neckermann tavaly is sikeres évet zárt. Akik múlt nyáron Görögországot választották, elmondhatják: nyaralásukra semmilyen negatív hatása nem volt az akkori pénzügyi válságnak. Az ország most jó úton halad afelé, hogy rendezze helyzetét, minden körülmény adott a tökéletes pihenéshez. Számos szálloda már most tele van, ezért ha valaki meg szeretné tapasztalni mindazt, amit ez a csodálatos ország nyújt, érdeklődjön, és mihamarább foglaljon, mert később sokkal nehezebb lesz jó ajánlatot kapni.

– Az egyik legnagyobb görög kiutaztatóként milyen ajánlatokkal készültek az idei szezonra?

– Görögország különleges és megismételhetetlen. Ezt szerencsére nemcsak mi, hanem utasaink is tudják. A görög vendégszeretet, a tavernák hangulata, a kristálytiszta tenger, a fantasztikus ókori műemlékek egyedülálló élményt ígérnek.

Kiemelten fontos számunkra, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk utasainknak, amilyet mástól nem kaphatnak meg. Minden évben  összegyűjtjük a legkülönlegesebb és legnépszerűbb településeket, szállodákat, programokat, hogy a magyar utazni vágyó közönség a legnagyszerűbb élménnyel gazdagodhasson. Számos charterláncot üzemeltetünk Rodoszra, Korfura, Krétára és Zakynthosra, összesen heti 12 alkalommal. Budapest mellett Debrecenből is indítunk gépeket, hogy minél „közelebb” legyen utasainkhoz a görög nyaralás.

Ezen túl a Neckermann sikere a görög úti célok tekintetében is a széles kínálatban, a minőségi szolgáltatásokat nyújtó szállodákban, a gondos szervezésben, a nagyszerű ár-érték arányban keresendő. Nálunk az utas a legfontosabb. Minden utas véleményét, elégedettségét felmérjük – ez fejlesztéseink, fejlődésünk alapja. Kínálatunk az egyszerű apartmanoktól a minden igényt kielégítő szállodákig terjed. Gondoltunk az egyedül és a párosan utazókra, valamint a családosokra is. Utóbbiak számára találta ki cégcsoportunk a Lollo&Bernie Kids Clubot – leánykori nevén Klub Oázist –, ahol Béres Alexandra magyar animátorai garantálják a tartalmas szórakozást.

– Mennyire versenyképes most Görögország kínálata a nyaralódesztinációk között? Hol nyújt a Neckermann többet, vagy mást, mint versenytársai?

– Görögországi kínálatunk egyik legfontosabb jellemzője a kiváló ár-érték arány. A Neckermann-nál gondos munkát és előkészületeket végeztünk, hogy piacvezető áraink lehessenek. A magyar piacon egyedülálló a szálloda- és szolgáltatáskínálunk. Több tucat szállodával rendelkezünk, melyeket a Thomas Cook-Neckermann konszern menedzsel, folyamatosan gondoskodva az utasok maximális elégedettségéről. Itthon ezek közül a smartline, a Sentido és a SunConnect szállodák a legismertebbek. Rodoszon pedig egy korszakalkotó új típusú szállodát nyitottunk meg idén májusban. A Casa Cook szállodalánc első tagja a maximális nyaralási élmény mellett az autentikus élmények szerzésére épít, a nemzetközi sajtó hatalmas lelkesedéssel ír róla. Ilyet sem kínál itthon egyetlen konkurens iroda sem.

A Neckermann mögött álló Thomas Cook nemzetközi turisztikai konszern nyújtotta stabilitás a mai változó világban felbecsülhetetlen érték. Szinte korlátlan választék áll a rendelkezésünkre: bármikor, bárhova tudunk utaztatni. Akik idén foglaltak nálunk, már ismerik és élvezik legújabb innovációnk, a FLEXOption előnyeit is.

Utasaink és partnereink figyelmét különleges akcióinkkal is szeretnénk felkelteni. A sok évvel ezelőtt általunk bevezetett illetékmentes előfoglalási akció idén is sikeres volt – ezt mellesleg a piacon más utazásszervezők is előszeretettel alkalmazzák már. Ezt követően számos időszakos akciót hirdettünk, a nyárra pedig az „I Love Akció” sorozattal készülünk, mely különböző kedvezményeket fog össze. Számos meglepetésünk lesz még a nyár folyamán.

Biztosak vagyunk abban, hogy a Necker­mann dinamizmusa, kínálata, ügyfél­­orientált gondolkodásmódja és munkatársaink turizmus iránti lelkesedése által sikeres szezonunk és sok tízezer elégedett utasunk lesz. (x)