Vacsora és prezentáció a Neckermannal

Forrás: turizmus.com

 2017. november 08. 16:53

Évértékeléssel és a 2018. évi tervekkel megspékelt vacsorára invitálta 50 legjobb értékesítő partnerét a Neckermann Magyarország.

November hetedikén a Larus Étteremben tartott vacsorán Szvoboda János értékelte a 2017-es évet és több munkatársával közösen egy évindító prezentáció keretében mutatta be a 2018-as szezon terveit.

A cégvezető megköszönte partnereiknek a közös munkát és okleveleket adott át.
Prezentációjában pedig elhangzott, hogy a Neckermann sikerességének egyik alapja a cég 25 éves piaci tapasztalata, valamint az, hogy az ügyfél-elégedettség érdekében számos fejlesztés van folyamatban Magyarországon és az úti célokon egyaránt.
A „dinamikus csomag”-nak köszönhetően a kínálat és az elérhető úti célok köre folyamatosan bővül. Utasaik ma már a világ bármely részére eljuthatnak. A konszern 6 saját szállodamárkája (SENTIDO Hotels&Resorts, smartline Hotels, SunConnect Resorts, Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts és a Casa Cook Hotels) egyre fontosabb szerepet kap a magyarországi értékesítésben is.
2017 végén kerül bevezetésre „Az Én Szobám” szolgáltatás, amelynek lényege, hogy az utas már az indulás előtt fixen le tudja foglalni, hogy választott szállodájában pontosan melyik szobában szeretne lakni.
Elhangzott még többek között, hogy az előfoglalási kedvezmények 2017. 12. 31-ig a legmagasabbak.

Kapcsolódó cikkek

Neckermann: 25 éve velünk

2017. október 03.