A legjobb zöld megoldásokért egy évig ingyen reptet a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2019. július 25. 11:29

A felsőoktatásban tanulók számára ismét meghirdették a Wizz Youth Challenge versenyt, amelynek győztesei egy évig ingyen repülhetnek a Wizz Airral. A légitársaság arra vár ötleteket a diákoktól, hogyan maradjon Európa legzöldebb légitársasága.

A Wizz Youth Challenge idei kiírásában a hallgatóknak olyan kreatív, innovatív és egyedi ötlettel kell előállniuk, amely beilleszthető a Wizz Air fenntarthatósági stratégiájába, és hozzájárulhat ahhoz, hogy Európa legzöldebb légitársasága maradjon – írja a Wizz Air közleményében.

A csapatok szeptember 1-ig jelentkezhetnek a versenyre. A döntőbe jutott versenyzők 2019. október 14–15-én Budapesten a Wizz Air felső vezetésének prezentálhatják majd elképzelésüket.

A szerencsés győztesek jutalma nem merül ki annyiban, hogy egy egész éven át ingyen és korlátlanul utazhatnak a Wizz Air 147 úti célt és több mint 650 útvonalat felölelő hálózatában: ötletüket a légitársaság meg is valósítja. A második és harmadik helyezett csapatok ingyenes retúr repülőjegyet kapnak majd, amelyet a légitársaság bármelyik úti céljára felhasználhatnak.

A tavalyi verseny győztesei az egy évre szóló ingyenes és korlátlan repülőjeggyel

Fotó: Wizz Air

Stephen Jones, a Wizz Air vezérigazgató-helyettese és ügyvezető igazgatója szerint a verseny kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy az egyetemi és főiskolai hallgatók kézzel fogható megoldást nyújtsanak egy valós üzleti kérdésre. A résztvevők nemcsak szakmai tapasztalatokkal lesznek gazdagabbak, hanem bepillanthatnak a légiközlekedési iparág működésébe, és hasznos tippeket, tanácsokat kaphatnak a Wizz Air menedzsmentjétől – mondta.

A verseny kiírása itt érhető el.