A Singapore Airlines az F1 Szingapúri Nagydíj főszponzora marad

Forrás: turizmus.com

 2018. április 19. 13:03

A Singapore Airlines bejelentette, hogy további két évig, 2019-ig szponzorálja az F1-es Szingapúri Nagydíjat.

A Singapore Airlines először 2014-ben lett a nagydíj főszponzora, eredetileg két évre, majd szponzorációt a 2016-os és a 2017-es versenyekre is kiterjesztették.

A 2018-as F1-es Singapore Airlines Szingapúri Nagydíjat szeptember 14-16 között tartják a Marina-öböl utcai pályáján.„Az éjszakai Szingapúri Nagydíj a szingapúri sportnaptár fénypontja, és izgatottan várjuk, hogy főszponzorként folytassuk. Alig várjuk, hogy bemutathassuk ezt az eseményt a világnak, és kiaknázzuk a turisztikai és sportelőnyöket a szingapúriak és a látogatók számára is” – mondta a Singapore Airlines ügyvezető igazgatója, Mr. Goh Choon Phong.

Az elérést és a márkaelismerést Szingapúr javára szeretnék fordítani

Fotó: pixabay.com

„A Forma-1 nagyon örül neki, hogy folytathatja az együttműködést a Singapore Airlinesszal. Szingapúr egyik erőssége, hogy tökéletes példája az izgalomnak, amit a Forma-1 generál az egész világon, és az olyan tekintélyes partnerek csatlakozása, mint a Singapore Airlines, csakis azt mutatja, hogy az ambiciózus céljainkat világszerte a piac vezető vállalatai is osztják” – mondta a Forma-1 elnöke, Chase Carey.