China Airlines, az emberléptékű légitársaság

 2013. szeptember 19. 15:14

Utazási irodai partnerek és a sajtó képviselői előtt ismertette a China Airlines újdonságait és előnyeit a képviseletét két éve ellátó Aviation GSA Co. Budapesten, a Mirage Fashion hotelben, 40 partner részvételével.

Az eseményen részt vett Walter Negri, a China Airlines ausztriai és kelet-európai kereskedelmi igazgatója.

A China Airlines járatai négy kontinens 29 országának 110 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb: Kínában 27 városba repül, Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba, Kambodzsába repül, valamint Dél-Koreába kettő és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ezen kívül Ausztrália, Új-Zéland, Guam, Koror, és Hawaii is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.

A China Airlines egy „hagyományos értékrendek" alapján működő légitársaság, mind a kiszolgálás, mind a fedélzeti kényelmi eszközök tekintetében. A légitársaság a legmagasabb igényeket is kielégítő „keleti kényelemmel", autentikus ázsiai ízekkel és messzemenően kedves, figyelmes kiszolgálással teszi még vonzóbbá termékeit.

A légitársaság a Skyteam légi szövetség 16. tagja, így az utazással pontok gyűjthetők a szövetség többi légitársaságára, például az  Air France, KLM és Delta törzsutas kártyáin is jóváírhatók a China Airlines járatokon történő repülés során összegyűjtött pontok. A China Airlines saját törzsutas programja a Dynasty Flyer.

 

A China Airlines árai jelenleg a legkedvezőbbek a magyar piacon Ausztráliába (Brisbane és Sydney) Új-Zélandra (Auckland) és Balira. Új-Zélandra és Ausztráliába napi járattal lehet eljutni egyetlen Tajpeji átszállással. Nagyszerű kombinációs lehetőséget biztosítanak akár 4 ország érintésével, például Tajvan, Ausztrália, Új-Zéland és Thaiföld, igen kedvező áron. Ausztráliai repülőjegy vásárlása esetén ingyen kaphat egy Ausztrália-Új-Zéland-Ausztrália repülőjegyet és csak a repülőtéri illetéket kell megfizetni. Az összes Budapestről induló repülőjegy egy évig érvényes, a visszautat ingyenesen lehet módosítani.

Külön szakaszokat is kínál a légitársaság az összes ázsiai desztinációra, melyet bármilyen nemzetközi jegyhez megvásárolhatunk: például Tajpej  Hongkong szakasz 28.000HUF.

Budapestről a magyar utazó 4 európai átszállási pontról juthat el Tajvanra: Bécs, Frankfurt, Amsterdam és Róma, majd tajpeji átszállással tovább, az ázsiai célállomásra.

Ezen kívül a magyar utazónak fontos kiindulópont lehet Bécs, ahonnan heti 3 közvetlen járattal, rendkívül kedvező tarifákkal kínál repülőjegyeket a légitársaság. A bécsi repülőtérről egy átszállással juthatunk el az ázsiai régióba, kényelmes, gyors és   olcsó repülési lehetőség mellett. Bécs repülőtere a nyugati országrészből kézenfekvő alternatíva. Budapestről  a Eurolines járataival 2 óra 40 perc alatt juthatunk el a Vienna Airportra, ahol az utasok kényelmesen tölthetik el a várakozási időt- 25 étterem és bár, 90 üzlet (bank, posta, könyvesbolt) várja a tranzit utasokat. Akik személygépkocsival érkeznek Bécsbe, rendkívül kedvezményes áron parkolhatnak a repülőtéren.

Amennyiben a China Airlines nem tud azonnali csatlakozási lehetőséget biztosítani, a legtöbb esetben ingyenes transzferszállás vehető igénybe Tajpejen, a tajpeji Taoyuan Novotel Hotelben.

Hosszú a várakozási idő estén Tajpejben a légitársaság napi kétszer ingyenes városnézést kínál az utasoknak.

A China Airlines számára nagyon fontosak az üzleti utazók is, számukra nagyon kedvező business jegyeket kínálnak-jelenleg a magyar piacon egyedülálló kombinációval-Budapest Frankfurt ill Amszterdam szakaszon turista osztályon, míg a China Airlines fedélzetén business osztályon, így a szokásos magas business ár helyett egy annál kedvezőbb árat kínálnak.

A China Airlines külön konstrukciót dolgozott ki a fiataloknak is. 26 év alatt automatikusan, mig 26 éve feletti nemzetközi diákigazolvánnyal utazóknak 30 kg ingyenes súlykeretet biztosítanak. Ifjúsági és tanuló jegyáruk Új-Zélandra 295.000Ft, Ausztráliába 313.000Ft.

Szintén 30kg ingyenes súlykeretet biztosítanak a hazautazó ázsiai állampolgároknak, Fülöp-szigetekre 40kg-ot.

A légitársaság kedvezményes páros jegyeket kínál a kedvelt téli üdülőhelyre, így például vagy közvetlen járattal Amszterdamból Bangkokba.

Magyar állampolgároknak turistaként 3 hónapos kint tartózkodás estén vízum nélkül utazhatnak Tajvanra. Kína állampolgárai is vízummentesen tranzitálhatnak Tajpejben, amennyiben nem kell repülőteret váltaniuk.