Egyedül utazott a Sydneyből Fidzsire tartó szellemjáraton

Forrás: turizmus.com

 2023. február 03. 15:01

Egyedüli utasként utazott egy ausztrál férfi a Virgin Australia egyik, Sydney és Fidzsi között közlekedő repülőjáratán, az útról készült TikTok-videót eddig 1,6 millióan nézték meg.

Egészen szürreális utazásban volt része egy fiatal ausztrál férfinak még januárban. Az történt ugyanis, hogy Robbie Allen volt az egyedüli utas a Virgin Australia egyik, Sydneyből a Fidzsi-szigetekre tartó menetrend szerinti repülőjáratán.

A gépen tulajdonképpen 275 utas férne el, de erre a járatra most vagy csak ő vett jegyet, vagy pedig, ha vettek is néhányan, valamiért nem jelentek meg. A négyórás repülőút a kezdeti sokk után végül nagyszerűen alakult Robbie számára, mivel a személyzet csak vele foglalkozott. „A kapitány odaült mellém és beszélgetett velem. A személyzet mindent odahozott nekem, amit kértem” – mesélte.

Még egy pohár pezsgőt is kapott a figyelmes légiutas-kísérőktől. A férfi amúgy a business osztályra foglalt helyet, amit – mint azt viccelődve közölte – kicsit meg is bánt, mert nem lett volna rá szükség, hiszen olyan volt a szituáció, mintha a saját magánrepülőgépén utazott volna.

Egyedül a gépen

Fotó: TikTok / Robbie Allen

Az már csak hab volt a tortán, hogy Fidzsire megérkezve a feladott bőröndjét sem kellett sokáig keresgélnie a csomagkiadó szalagnál – írja a merkur.de.

Robbie Allen a TikTokon meg is osztott egy videót a különleges utazásról, amellyel óriási sikert aratott, a klipet eddig 1,6 millióan nézték meg.