Egyszerűbb lesz járatot módosítani a Wizz Airnél

Forrás: turizmus.com

 2015. július 22. 11:55

A új, egyszerűsített járatmódosítási folyamat során az utasok megváltoztathatják az utazásuk időpontját és útvonalát, ha megfizetik a járatmódosítási díjat.

A Wizz Air szerdán bejelentette, hogy új, egyszerűbb járatmódosítási eljárást vezet be. Ennek eredményeként az utasok megváltoztathatják az utazásuk időpontját és útvonalát, ha megfizetik a járatmódosítási díjat, amely az eredeti jegyár 50 százaléka (de minimum 10, maximum 60 euró), plusz a különbséget az eredeti és az új járatra érvényes viteldíjak és poggyászdíjak között.

A Wizz Air utasainak, ellentétben néhány más légitársaság utasaival, már eddig is lehetőségük nyílt, hogy módosítsák utazásuk időpontját és útvonalát online, az ügyfélszolgálaton vagy a reptéri közvetítőkön keresztül. Az utasok elkerülhetik a módosítási díjat, ha az eredeti jegyet Plus viteldíjjal foglalják, vagy ha megvásároljuk a WIZZ Flex szolgáltatást 10 euróért a Basic viteldíj kiegészítéseként. A Plus viteldíj és a WIZZ Flex szolgáltatás egyaránt lehetővé teszi a járatmódosítást, korlátlan alkalommal.

Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője szerint az egyszerűsített járatmódosítási díj bevezetése része szolgáltatásaik folyamatos fejlesztésének, amellyel céljuk, hogy utasaik nagyobb választási lehetőséget kapjanak.