Először együtt a három legnagyobb óceánjáró

Forrás: turizmus.com

 2016. november 07. 14:19

A Royal Caribbean International Oasis-osztályának hajói, az Oasis of the Seas, az Allure of the Seas és a legújabb Harmony of the Seas felsorakoztak, hogy első alkalommal köszöntsék egymást.

A példátlan találkozóra annak alkalmából került sor, hogy a Harmony of the Seas megérkezett új bázis kikötőjébe a fort lauderdale-i Port Evergladesbe.

Az Oasis-osztály hajói építészeti és mérnöki csodák, melyek váratlan fedélzeti meglepetésekkel várják utasaikat. Mindegyik hajón hét tematikus körzet található – az Oasis-osztály különleges védjegyei – látványos elemekkel, kalanddal és izgalommal, mint a buja Central Park közel 12 ezer növénnyel, vagy a FlowRider szörfszimulátor és a félelmetes Zipline – a kilenc emelet magasban suhanó drótkötélpálya. De ne feledkezzünk meg a kétszintes loft lakosztályokról, a lélegzetelállító AquaTheater vízi-színházról, vagy a Boardwalk kézzel faragott körhintájáról és a Rising Tide Bar liftező bárjáról.

 

A három hajó közül a legújabb és legfiatalabb, a Harmony of the Seas, hivatalosan is a világ legnagyobb óceánjárója, hossza csupán harminc centivel, súlya 1700 tonnával kőrözi le testvéreit. A Harmony további izgalmas újdonságokat hozott a fedélzetre, mint például a 10 emelet magas csúszdát, az Ultimate Abyss-t, vagy a páratlan Broadway stílusú szórakoztatást, illetve a legújabb technológiát, a VOOM-ot, a leggyorsabb internetet a tengeren. A gasztronómia területén olyan fantáziadús vendéglátásra számíthatunk, mint a Jamie’s Italian Cuisine vagy a Wonderland, a Royal Caribbean hóbortos, mesebeli étterme, mely minden korosztálynak tartogat meglepetést.