Európában erősít a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2018. július 13. 13:38

Tajvanon szeptember 9-éig termál- és gourmet-fesztivált rendeznek, szeptember 13-áig pedig ballonfesztivált.

2017-ben dinamikusan nőtt a tajvani China Airlines Európából kiinduló közvetlen járatainak száma. Újdonság a londoni, valamint a Bécsből a nyári szezonban közlekedő heti 5 járat, melyek a kelet-európai piacon igen népszerűek.

A magyar utasok is szívesen  szállnak át Bécsben, ahova egyebek között az Austrian Airlines-szal vagy busszal juthatnak el. Az autóval utazóknak a Vienna Airport kedvező feltételekkel kínál parkolási lehetőséget a tengeren túlra utazóknak.

Ballonfesztivál

Fotó: turizmus.com

A bécsi járatok közvetlenül repülnek Tajpejbe, ahonnan további 90 célállomásra van közvetlen csatlakozás, úgy mint Vietnam, Japán, Myanmar, Korea, Bali, Kambodzsa, Ausztrália vagy Új-Zéland. A Tajpejből Vietnámba repülő járatok kapacitása nagyon megnőtt, miután az eddigi code-share helyett saját üzemeltetésű Boeing 737-ek üzemelnek 160 személyes konfigurációval, szemben az eddigi 40 hellyel.

Termál- és gourmet-fesztivál

Fotó: turizmus.com

Tajpej a fesztiválok és ünnepségek városa. A Tajvanon túli desztinációkra repülő utasok az esetek többségében megszakíthatják útjukat egy tajpeji városnézésre, vagy akár több napra is megállhatnak, hogy részt vegyenek a számos fesztiválprogram valamelyikén .

Kapcsolódó cikkek