Újdonságok a tajvani China Airlinesnál

Forrás: turizmus.com

 2017. július 06. 11:18

A tajvani China Airlines rövid időn belül egyszerűsíti budapesti és több más kiindulású repülőjegyei árstruktúráját. Újdonság, hogy a hosszú távú Premium Economy osztály árai kombinálhatók lesznek a tovább repülő rövidtávú járatokkal, ahol csak turista osztály van.

Szintén lehetőség lesz a jegykiállítás során elírt név javítására is külön engedély alapján. Jó hír, hogy a rávivő Lufthansa járatokon a jövőben több alosztályon is lehet foglalni és ezzel nő a lehetőségek száma. Változnak névcsere szabályai is. A részletek hamarosan betáplálásra kerülnek a CRS rendszerekbe.

A China Airlines javasolja, hogy a jelenlegi érvényes foglalásokat lehetőség szerint a változtatásig állítsák ki az utazási irodák.


Szeptember és október hónapokban heti négyre nő a Bécs és Tajpej között közlekedő  non-stop járatok száma. Az Airbus-350 típusú legmodernebb gépeivel üzemelnek, jelentős kapacitásnövekedést eredményezve. Ez érinti a magyar utasokat is hiszen Magyarországról Bécs az egyik legnépszerűbb átszállási pont a China Airlines járataira.

Kapcsolódó cikkek